Skip to the main content

Webinars en podcasts

Trainers

Om verenigingen op specifieke korfbaltechnische onderwerpen te ondersteunen verzorgt het KNKV diverse webinars en podcasts. Deze worden opgenomen en zijn op deze pagina terug te kijken en te -luisteren.

Technisch beleid: in gesprek met Unitas/Perspectief (22-9-2020)

Tineke Bosch en Pleun van Doornik van Team Opleidingen gingen tijdens deze tweede webinar over technisch beleid in gesprek met de Technische Commissie van Unitas/Perspectief over hoe de Harderwijkers aan de slag zijn gegaan met het updaten van het technische beleid. Waarom heeft Unitas haar technische beleid geüpdatet en hoe ging dat proces? Hoe ziet het nieuwe technische beleid eruit en wat zijn de belangrijkste speerpunten? Een mooie best practice.

Het audiobestand vind je hier.

Hoe maak je je team wedstrijdklaar in drie weken?’ (7-7-2020)

Tineke Bosch en Pleun van Doornik van Team Opleidingen gingen tijdens deze webinar in gesprek met bondscoach Wim Scholtmeijer, mastercoach Jan-Sjouke van den Bos en embedded scientist Maaike Willemsen over hoe je nu het korfbalseizoen kunt beginnen zonder overbelasting en blessures. Hoe bouw je de belastbaarheid op en waar komen blessures vandaan? In het webinar werd gesproken over hulpmiddelen die je kunt gebruiken voor de opbouw van het seizoen. De ondersteunende documenten vind je hier en hier.

Het audiobestand vind je hier.

Technisch beleid (8-6-2020)

Tineke Bosch en Pleun van Doornik van Team Opleidingen gingen tijdens deze webinar in gesprek met bondscoach Wim Scholtmeijer en mastercoach Jan-Sjouke van den Bos over alles wat met technisch beleid te maken heeft. Een goed technisch beleid draagt bij aan tevreden leden en kan je vereniging naar een hoger niveau brengen.

Het audiobestand vind je hier.

Gerelateerde Items

Korfbaltrainer 4
Opleidingen Trainers
Korfbaltrainer 4

Wil je een persoonlijk groeitraject afleggen en een programma volgen waarin je kennis deelt, je laat inspireren door experts en je jezelf verder kunt specialiseren? Dan is de KT4-opleiding wat voor jou!

Lees meer
Technisch beleid
Trainers
Technisch beleid

Een technisch beleid is de basis van hoe er gekorfbald en verenigd wordt binnen een vereniging. Het bouwplan voor technisch beleid kan je helpen bij het opbouwen van jouw technische beleidsplan.

Lees meer
Vrijstelling/oud diploma
Opleidingen Trainers
Vrijstelling/oud diploma

Denk je dat je een vrijstelling kunt krijgen voor één van de KNKV-opleidingen omdat je al over bepaalde vaardigheden bezit? Hier lees je meer over eventuele vrijstellingen en oude diploma’s.

Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download