Skip to the main content

DWF / Externe coaches

Competitie

Het KNKV handelt de wedstrijdverslaglegging af in digitale vorm. Voor de volledige afhandeling van het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) maakt het KNKV gebruik van de App KNKV Wedstrijdzaken, welke in samenwerking met Sportlink is ontwikkeld. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. De handleiding is volledig onder gebracht in het support center van Sportlink.

Wat te doen bij storing in DWF

Wedstrijden gaan te allen tijde door, dit is geen reden om niet te spelen.

Afhandelen wedstrijden

We verzoeken iedereen zodra de storing opgelost is, alsnog de opstellingen in te voeren als coach zodat de scheidsrechter de wedstrijden daarna af kan handelen en met elkaar de wissels duidelijk te communiceren. Het is aan te raden om de opstellingen en de wissels met elkaar uit te wisselen zodat hier achteraf geen discussie over kan ontstaan. Dit kan door de opstelling en de wissels op te schrijven en hier een foto van te maken.

Indien de wedstrijddag verstreken is, is de scheidsrechter de enige die nog in het DWF kan. Indien de storing langer dan de wedstrijddag duurt, dient de scheidsrechter alles in het DWF in te vullen zodra het DWF weer operationeel is.

Wedstrijden met schotklok

Bij wedstrijden met schotklok dienen de opstellingen vooraf op papier met scheidsrechter en tegenstander gedeeld te worden. De afhandeling daarna kan op dezelfde wijze als de overige wedstrijden.

Externe coaches

Externe coaches die lid zijn van een andere vereniging, kun je via onderstaande formulier aanmelden. Deze worden dan toegevoegd aan het team, hier ontvang je geen apart bericht van.

Aanmelden externe coaches DWF

 

Meest bekeken artikelen

Competitie 2.0 - voortgang
Competitie
Competitie 2.0 - voortgang
Op deze pagina kun je de voortgang rondom het project Competitie 2.0 volgen. Laatst gewijzigd op 8 mei 2024 De afgelopen periode is er veel werk verricht voor competitie 2.0. We hebben de reglementen en bestuursbesluiten op een eenvoudigere manier herschreven, samengevoegd en waar nodig aangepast. Ook hebben we veel gesprekken gevoerd met Sportlink over […]
Lees meer
Niet gespeelde/gestaakte wedstrijd
Competitie
Niet gespeelde/gestaakte wedstrijd
Dit formulier alleen gebruiken als er daadwerkelijk sprake is van niet opkomen of staken en er in onderling overleg geen nieuwe datum gevonden kan worden. Wanneer er nog overleg plaatsvindt graag allebei mailen naar competitie@knkv.nl. Je dient altijd zelf de tegenstander en eventueel de scheidsrechter(s) en beoordelaar op de hoogte te brengen bij het niet […]
Lees meer
Dispensatiebeleid
Competitie
Dispensatiebeleid
In artikel 8 van het Reglement van wedstrijdstrijden zijn de leeftijdgrenzen voor het jeugdkorfbal geregeld en is ook bepaald wanneer en welke dispensaties verleend kunnen worden. Hier wordt nader op de mogelijkheden rondom dispensatie in gegaan. Het aanvragen van dispensaties gaat altijd via het A2-formulier. Leeftijdsgrenzen voor A- tot en met F-jeugdcompetities Artikel 8 1. […]
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download