Skip to the main content

Uitwerking rompregeling arbitrage

Arbitrage

In deze overzichten zijn het aantal wedstrijden dat een vereniging moet fluiten en/of beoordelen opgenomen, evenals datgene wat er daadwerkelijk uitgevoerd is tot en met de in het document genoemde datum. Voor de veldcompetitie geldt dat zowel de najaars- als voorjaarscompetitie samen geteld worden. De indelingen van het voorjaar worden pas in maart bekend, en zullen dan ook opgenomen worden in de verplichtingen.

Veldcompetitie 2023/2024

Zaalcompetitie 2022/2023

Mocht je als vereniging van mening zijn dat er iets niet klopt, kun je dit aangeven via scheidsrechters@knkv.nl. Indien datgene wat niet klopt betrekking heeft op het daadwerkelijk uitgevoerde moet er een overzicht van gefloten/beoordeelde wedstrijdnummers mee worden gezonden, waar in ieder geval wedstrijdnummer en naam official vermeld zijn.

 

Meest bekeken artikelen

Training geven: de basics
Opleidingen Trainers
Training geven: de basics
Voor beginnende trainers en ouders die een team gaan begeleiden hebben wij de clinic ‘Training geven: de basics’ ontwikkeld. Verenigingen kunnen deze clinic aanvragen voor een groep trainers.
Lees meer
Korfbalmasterz
Arbitrage Opleidingen
Korfbalmasterz
Vanaf veertien jaar kun je via korfbalmasterz gaan oefenen met de spelregels met behulp van foto’s en filmpjes. Na het behalen van het spelregelbewijs kun je andere arbitrale opleidingen gaan volgen.
Lees meer
Verenigingsarbitrage
Arbitrage Verenigingsservice
Verenigingsarbitrage
Voldoende en opgeleide scheidsrechters en beoordelaars/rapporteurs zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download