Skip to the main content

Uitwerking rompregeling arbitrage

Arbitrage

In deze overzichten zijn het aantal wedstrijden dat een vereniging moet fluiten en/of beoordelen opgenomen, evenals datgene wat er daadwerkelijk uitgevoerd is tot en met de in het document genoemde datum.

Veldcompetitie 2022/2023

Zaalcompetitie 2022/2023

Mocht je als vereniging van mening zijn dat er iets niet klopt, kun je dit aangeven via scheidsrechters@knkv.nl. Indien datgene wat niet klopt betrekking heeft op het daadwerkelijk uitgevoerde moet er een overzicht van gefloten/beoordeelde wedstrijdnummers mee worden gezonden, waar in ieder geval wedstrijdnummer en naam official vermeld zijn.

Veldcompetitie 2021/2022

Zaalcompetitie 2021/2022

Meest bekeken artikelen

Training geven: de basics
Opleidingen Trainers
Training geven: de basics
Voor beginnende trainers en ouders die een team gaan begeleiden hebben wij de clinic ‘Training geven: de basics’ ontwikkeld. Verenigingen kunnen deze clinic aanvragen voor een groep trainers.
Lees meer
Statuten en Huishoudelijk reglement
Bestuurders
Statuten en Huishoudelijk reglement
Bij het oprichten van een vereniging ben je verplicht om statuten op te stellen. Dit zijn de basisregels voor je vereniging.
Lees meer
Oefenstof voor trainers
Trainers
Oefenstof voor trainers
Spelenderwijs verbeteren is een bedrijf dat zich richt op korfbalcoaches. Het bedrijf heeft een applicatie ontwikkeld met betekenisvolle spelvormen die kunnen worden gegeven aan de gehele korfbaljeugd.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download