Skip to the main content

Uitwerking rompregeling arbitrage

Arbitrage

In deze overzichten zijn het aantal wedstrijden dat een vereniging moet fluiten en/of beoordelen opgenomen, evenals datgene wat er daadwerkelijk uitgevoerd is tot en met de in het document genoemde datum.

Veldcompetitie 2021/2022

Zaalcompetitie 2021/2022 Eindstand!

Voor het zaalseizoen 2021/2022 doet zich de situatie voor dat het bedrag wat aan bonussen uitgekeerd moet worden, hoger ligt dan wat er aan malussen binnenkomt. Hiermee treedt artikel 11 uit de rompregeling arbitrage in werking. Dit artikel geeft aan dat de bonus evenredig aangepast wordt, zodat het saldo van de rompregeling 0 is. In de kolom “Daadwerkelijke bonus”, geel gearceerd, is dit bedrag vermeld.

Mocht je als vereniging van mening zijn dat er iets niet klopt, kun je dit aangeven via scheidsrechters@knkv.nl. Indien datgene wat niet klopt betrekking heeft op het daadwerkelijk uitgevoerde moet er een overzicht van gefloten/beoordeelde wedstrijdnummers mee worden gezonden, waar in ieder geval wedstrijdnummer en naam official vermeld zijn.

Gerelateerde Items

Jeugdscheidsrechter
Arbitrage Opleidingen
Jeugdscheidsrechter
Wil je graag jeugdwedstrijden gaan fluiten? Dan volg je een begeleidingstraject binnen je eigen vereniging. De praktijkervaring doe je op in jouw eigen verenigingsomgeving onder begeleiding van een eigen begeleider.
Lees meer
Korfbalmasterz
Arbitrage Opleidingen
Korfbalmasterz
Vanaf veertien jaar kun je via korfbalmasterz gaan oefenen met de spelregels met behulp van foto’s en filmpjes. Na het behalen van het spelregelbewijs kun je andere arbitrale opleidingen gaan volgen.
Lees meer
Beleid bij bijzondere weersomstandigheden
Arbitrage
Beleid bij bijzondere weersomstandigheden
Het KNKV kent een beleid betreffende afgelastingen vanwege bijzondere weersomstandigheden, zoals zware storm, gladheid veroorzaakt door ijzel, sneeuw en/of hoge temperaturen beleid opgesteld. Dit beleid geldt voor alle competities die door het KNKV worden georganiseerd.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download