Skip to the main content

Terugblik op eerste webinar over duurzaamheid

Accommodatie

Afgelopen donderdag vond het eerste webinar van de driedelige webinarserie ‘Verduurzaming accommodatie‘ plaats. Hierin werden het verduurzamingstraject en diverse financieringsvormen besproken. Duurzaamheidsexpert en bestuurder van SportStroom Robert den Ouden deelde zijn inzichten en gaf antwoord op vragen van deelnemers. Wil je ook aan de slag met verduurzaming maar heb je het webinar gemist? Kijk deze dan terug of meld je aan voor het tweede of derde webinar.

Tijdens dit eerste webinar werd besproken waarom je nu aan de slag zou gaan met het verduurzamingstraject, hoe dit traject in zijn werk gaat en welke financieringsopties er zijn. Hierbij kwamen onder andere garantstellingen van de Stichting Waarborgfonds Sport, de Sportlening, crowdfunding, ledenobligaties en de BOSA-subsidieregeling ter sprake. De presentatie van Robert den Ouden vind je hier en het volledige webinar vind je onderaan deze pagina.

Tweede en derde webinar

Het tweede en derde webinar vinden plaats op 13 en 20 januari. Tijdens deze webinars wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende verduurzamingsmogelijkheden. In het tweede webinar ligt de focus op zonnepanelen en ledverlichting en het derde webinar gaat over verwarming, isolatie en ventilatie. De webinars worden georganiseerd door SportStroom, de KNHB, de KNLTB en het KNKV. Je kunt je aanmelden voor het tweede en derde webinar via de website van de KNHB.

Meer informatie

Wil je meer weten over duurzaamheid of over het gratis begeleidingstraject? Meer informatie over duurzaamheid vind je hier. Meer informatie over het gratis begeleidingstraject vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Samen sterk met Sportstroom
Accommodatie Partners
Samen sterk met Sportstroom

Wil je een TVL-subsidie aanvragen omdat je door de coronamaatregelen minimaal dertig procent omzetverlies hebt geleden van oktober tot en met december, wil je weten of je kunt besparen op je vaste lasten door deel te nemen aan een energiecollectief of wil je gratis advies of begeleiding bij het verduurzamen van je accommodatie? SportStroom kan je helpen bij al deze onderwerpen.

Lees meer
Verduurzaming: terugblik webinarserie en gratis begeleidingstraject
Accommodatie
Verduurzaming: terugblik webinarserie en gratis begeleidingstraject

Door het verduurzamen van je accommodatie kun je structureel gaan besparen op vaste lasten. Om verenigingen te informeren over de verduurzamings- en ondersteuningsmogelijkheden vonden er de afgelopen periode drie webinars plaats over…

Lees meer
Verduurzamen is het antwoord
Accommodatie
Verduurzamen is het antwoord

Verduurzaming is aantrekkelijk: het structureel verlagen van de energienota leidt tot kostenverlaging en besparingen. SportStroom begeleidt korfbalverenigingen kosteloos bij het verduurzamen van hun accommodatie.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers