Skip to the main content

Terugblik op eerste webinar over duurzaamheid

Accommodatie

Afgelopen donderdag vond het eerste webinar van de driedelige webinarserie ‘Verduurzaming accommodatie‘ plaats. Hierin werden het verduurzamingstraject en diverse financieringsvormen besproken. Duurzaamheidsexpert en bestuurder van SportStroom Robert den Ouden deelde zijn inzichten en gaf antwoord op vragen van deelnemers. Wil je ook aan de slag met verduurzaming maar heb je het webinar gemist? Kijk deze dan terug of meld je aan voor het tweede of derde webinar.

Tijdens dit eerste webinar werd besproken waarom je nu aan de slag zou gaan met het verduurzamingstraject, hoe dit traject in zijn werk gaat en welke financieringsopties er zijn. Hierbij kwamen onder andere garantstellingen van de Stichting Waarborgfonds Sport, de Sportlening, crowdfunding, ledenobligaties en de BOSA-subsidieregeling ter sprake. De presentatie van Robert den Ouden vind je hier en het volledige webinar vind je onderaan deze pagina.

Tweede en derde webinar

Het tweede en derde webinar vinden plaats op 13 en 20 januari. Tijdens deze webinars wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende verduurzamingsmogelijkheden. In het tweede webinar ligt de focus op zonnepanelen en ledverlichting en het derde webinar gaat over verwarming, isolatie en ventilatie. De webinars worden georganiseerd door SportStroom, de KNHB, de KNLTB en het KNKV. Je kunt je aanmelden voor het tweede en derde webinar via de website van de KNHB.

Meer informatie

Wil je meer weten over duurzaamheid of over het gratis begeleidingstraject? Meer informatie over duurzaamheid vind je hier. Meer informatie over het gratis begeleidingstraject vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Samenwerken loont voor Oost-Arnhem
Accommodatie Best practice
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem
De nieuwe kantine van Oost-Arnhem is het resultaat van goede samenwerkingen. De kantine heeft een maatschappelijke functie en is een 'clubhuis van de buurt'. Hoe kreeg de vereniging dit voor elkaar?
Lees meer
Regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten
Accommodatie Financiën
Regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten
Is de omzet van je vereniging door de maatregelen tegen het coronavirus gedaald en heeft je vereniging daardoor moeite met het betalen van vaste lasten? Dan is de TVL-regeling misschien een optie.
Lees meer
Vakbeurs Sportaccommodaties 2022
Accommodatie
Vakbeurs Sportaccommodaties 2022
Op dinsdag 26 april 2022 vindt in Expo Houten de achtste editie plaats van de Vakbeurs Sportaccommodaties. Bij de Vakbeurs Sportaccommodaties kom je alles te weten over ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van binnen- en buitensportaccommodaties. Je ziet ook de nieuwste innovaties en de allerlaatste ontwikkelingen. Gratis toegangskaarten kun je nu opvragen. Tijdens […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt