Skip to the main content

Terugblik op eerste webinar over duurzaamheid

Accommodatie

Afgelopen donderdag vond het eerste webinar van de driedelige webinarserie ‘Verduurzaming accommodatie‘ plaats. Hierin werden het verduurzamingstraject en diverse financieringsvormen besproken. Duurzaamheidsexpert en bestuurder van SportStroom Robert den Ouden deelde zijn inzichten en gaf antwoord op vragen van deelnemers. Wil je ook aan de slag met verduurzaming maar heb je het webinar gemist? Kijk deze dan terug of meld je aan voor het tweede of derde webinar.

Tijdens dit eerste webinar werd besproken waarom je nu aan de slag zou gaan met het verduurzamingstraject, hoe dit traject in zijn werk gaat en welke financieringsopties er zijn. Hierbij kwamen onder andere garantstellingen van de Stichting Waarborgfonds Sport, de Sportlening, crowdfunding, ledenobligaties en de BOSA-subsidieregeling ter sprake. De presentatie van Robert den Ouden vind je hier en het volledige webinar vind je onderaan deze pagina.

Tweede en derde webinar

Het tweede en derde webinar vinden plaats op 13 en 20 januari. Tijdens deze webinars wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende verduurzamingsmogelijkheden. In het tweede webinar ligt de focus op zonnepanelen en ledverlichting en het derde webinar gaat over verwarming, isolatie en ventilatie. De webinars worden georganiseerd door SportStroom, de KNHB, de KNLTB en het KNKV. Je kunt je aanmelden voor het tweede en derde webinar via de website van de KNHB.

Meer informatie

Wil je meer weten over duurzaamheid of over het gratis begeleidingstraject? Meer informatie over duurzaamheid vind je hier. Meer informatie over het gratis begeleidingstraject vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Bespaar met verduurzaming en spaar met afvalscheiding
Accommodatie
Bespaar met verduurzaming en spaar met afvalscheiding

Wil je aan de slag met de verduurzaming van je accommodatie, afvalvermindering en -scheiding of wil je door plastic flessen in te zamelen geld verdienen voor je vereniging? Met de gratis begeleidingstrajecten …

Lees meer
KV VERS-programma start deze maand
Accommodatie
KV VERS-programma start deze maand

Deze maand starten ODO Maasland en Wit-Blauw/Green Organics met het KV VERS-programma. De verenigingen gaan op weg naar een gezondere sportomgeving en gaan fungeren als modelkantines.

Lees meer
Verduurzamen is het antwoord
Accommodatie
Verduurzamen is het antwoord

Verduurzaming is aantrekkelijk: het structureel verlagen van de energienota leidt tot kostenverlaging en besparingen. SportStroom begeleidt korfbalverenigingen kosteloos bij het verduurzamen van hun accommodatie.

Lees meer

Topartikelen

Accommodatie Gezonde sportomgeving
Op weg naar een gezondere sportomgeving
Best practice Bestuurders
Inspirerende verhalen in het zevende KNKV Magazine
KNKV Organisatie
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio