Skip to the main content

Studentenkorfbalverenigingen

Korfbalaanbod

Hieronder staan de elf studentenkorfbalverenigingen (SKV’s) van Nederland. Deze SKV’s zijn echte korfbalverenigingen waar studenten kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen. Daarnaast organiseren alle verenigingen een eigen studententoernooi, waarop gestreden wordt voor punten voor de toernooibarometer, de interne studentenkorfbalcompetitie. SKV’s zijn daarnaast ook echte studentenverenigingen met borrels, activiteiten, reizen, gala’s, een eigen bestuur en vele commissies. Hierdoor kunnen studenten alles uit hun studententijd halen en dit combineren met korfbal op verschillende niveaus. Het is bovendien mogelijk om het lidmaatschap bij een SKV te combineren met het lidmaatschap bij een korfbalvereniging, bijvoorbeeld de thuisvereniging. Hierover staat meer op de algemene pagina over studentenkorfbal.

Behoefte aan meer informatie of benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met de SKV in jouw stad of met de studentenkorfbalcommissie (SKC) via studentenkorfbal@knkv.net.

 

S.K.V. Amsterdam

Amsterdam

Website
Facebook

E.S.K.V. Attila

Eindhoven

Website
Facebook

W.S.K.V. Débaldérin

Wageningen

Website
Facebook

R.S.K.V. Erasmus

Rotterdam

Website
Facebook

U.S.K.V. Hebbes

Utrecht

Website
Facebook

M.S.K.V. De Hippo’s

Maastricht

Website
Facebook

S.K.V. Melmac

Tilburg

Website
Facebook

D.S.K.V. Paal Centraal

Delft

Website
Facebook

G.S.K.V. De Parabool

Groningen

Website
Facebook

N.S.K.V. SkunK

Nijmegen

Website
Facebook

S.K.V. Vakgericht

Enschede

Website
Facebook

 

 

Meest bekeken artikelen

Vrienden- en vriendinnentraining
Ledenwerving/-behoud
Vrienden- en vriendinnentraining
Het organiseren van een vrienden- en vriendinnentraining is een succesvol concept om nieuwe jeugdleden te werven. Het KNKV heeft handige hulpmiddelen beschikbaar.
Lees meer
Vereniging Centraal
Verenigingsservice
Vereniging Centraal
Het KNKV wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. De verenigingen zijn hierbij het belangrijkste middel om mensen te ‘verenigen’, oftewel te verbinden. Daarom is het belangrijk deze verenigingen centraal te stellen en ze zo goed mogelijk te adviseren en service te verlenen.
Lees meer
Technisch beleid
Trainers
Technisch beleid
Een technisch beleid is de basis van hoe er gekorfbald en verenigd wordt binnen een vereniging. Het bouwplan voor technisch beleid kan je helpen bij het opbouwen van jouw technische beleidsplan.
Lees meer

Populaire downloads

sdasd
Routekaart competitie
Download
sdfsd
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download