Skip to the main content

S.K.V. Vakgericht

Studentenkorfbalvereniging Vakgericht is de studentenkorfbalvereniging van Enschede. De vereniging is opgericht op 7 februari 1990. Vakgericht telt op dit moment zo’n 35 leden die allen studeren aan de Universiteit Twente of het Saxion. Bij Vakgericht is niet alleen sportiviteit, maar ook gezelligheid erg belangrijk.

Sportiviteit

Er zijn meerdere mogelijkheden om sport en gezelligheid bij Vakgericht te combineren. Als trainingslid heb je de mogelijkheid om twee keer per week te trainen. Hierdoor kun je nog wedstrijden spelen bij je huidige vereniging. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om je lidmaatschap uit te breiden door ook competitie te spelen.

Gezelligheid

Elk lid is natuurlijk welkom om deel te nemen aan activiteiten, een drankje te drinken op de borrels en mee te gaan naar de studentenkorfbaltoernooien. Elke maand zorgt de activiteitencommissie voor een activiteit en een borrel. Voorbeelden van activiteiten zijn het nieuwjaarsdiner, het verenigingsweekend en deelname aan de batavierenrace. Daarnaast is het gebruikelijk dat we na trainingen en wedstrijden met een groepje wat nadrinken in de sportkantine. Vakgericht doet ook regelmatig mee aan studententoernooien, zowel binnenlands als buitenlands. Ook organiseren wij ons eigen toernooi aan het eind van het collegejaar.

Lid worden?

Wil je lid worden? Of een keer kennis maken? Kom langs op de Kick-In of de HOI-week of neem een kijkje bij een van onze intro trainingen. Kijk voor actuele trainingstijden en andere informatie op onze website: www.vakgericht.nl. Ook kan je altijd een mailtje sturen naar onze secretaris via secretaris@vakgericht.nl. Tot ziens bij Vakgericht!