Skip to the main content

S.K.V. Melmac

S.K.V. Melmac is dé studentenkorfbalvereniging van Tilburg. Sinds de oprichting in 2005 is het uitgegroeid tot een volwaardige en open vereniging voor alle studenten in Tilburg die naast het studentenleven een sportieve en gezellige tijd willen beleven.

Sportief

S.K.V. Melmac biedt de mogelijkheid om twee keer in de week te trainen en daarnaast competitie te spelen. Of je nu een geboren korfballer bent of pas voor het eerst een korfbal in je handen houdt, iedereen kan aansluiten en meedoen. Wil je een keer komen kijken of proeftrainen? Dat kan! Houd onze website en sociale kanalen in de gaten wanneer er een open training gepland staat. Komt die datum je niet uit? Geen probleem, neem dan contact met ons op en dan regelen we dat je een keer aan kunt sluiten.

Sociaal

Naast dat je lekker een balletje kunt gooien organiseert S.K.V. Melmac ook allerlei leuke activiteiten en borrels waar je aan deel kunt nemen. Iedere laatste donderdag van de maand staat er een maandborrel op de planning. Voorafgaand staat er vaak een activiteit op het programma zoals een Cycling Dinner, een Sinterkerstavond, een pubquiz of een Actief Leden Feest. Daarnaast gaan we ook ieder jaar een weekendje weg en brengen we een paar keer per jaar ons eigen clubblad uit met alle ins en outs van de vereniging.

Buiten deze activiteiten binnen de vereniging houden we ons ook bezig met een aantal grotere activiteiten waar ook niet leden aan deel kunnen nemen. Net als alle andere studentenkorfbalverenigingen organiseren we ieder jaar een toernooi, genaamd de Alf Trophy. Deze vindt altijd begin oktober plaats en gaat op zaterdag van start met een biercantus en aansluitend een feest. Op zondag strijden alle studentenkorfbalverenigingen om de winst van het toernooi. Naast dit grote toernooi organiseren we ook jaarlijks een vrienden- en familietoernooi (Vriemilie) en een Gkorfbaltoernooi (G-Trophy).

Om al deze activiteiten tot een groot succes te maken, zijn er een aantal commissies ingericht. S.K.V. Melmac is dus niet alleen goed voor het verbeteren van je korfbalskills, maar ook voor het ontwikkelen van organisatorische kwaliteiten. Naast onze eigen evenementen en activiteiten, bezoeken we ook externe feesten en toernooien. Hier en daar een biertje meepakken, een balletje gooien of een dansje doen, dat doen we graag!

Interesse?

Ben je na dit verhaal enthousiast geworden? Bij S.K.V. Melmac kun je zowel spelend lid, trainingslid als bierlid worden. Natuurlijk ben je altijd welkom om een keertje mee te trainen en zelf de sfeer van S.K.V. Melmac te komen proeven. Meer informatie kun je vinden op onze website www.skvmelmac.nl. Daarnaast kun je ons volgen op Instagram (@skvmelmac) en Facebook (@skvmelmactilburg). Heb je een andere vraag of iets dat je aan ons kwijt wilt? Mailen kan ook, dat doe je naar info@skvmelmac.nl.