Skip to the main content

N.S.K.V. SkunK

NSKV SkunK is de studentenkorfbalvereniging van Nijmegen. Deze mooie roze vereniging, opgericht in 1991, biedt de ideale combinatie van sporten en gezelligheid. Lid worden van SkunK is een geweldige manier om nog meer uit je studententijd te halen. Naast de trainingen en wedstrijden zijn er veel activiteiten, borrels en nog veel meer! Binnen Skunk heerst er een open sfeer waar nieuwe leden met open armen worden ontvangen. Je zult je snel thuis voelen bij SkunK.

Korfbal

Er zijn verschillende mogelijkheden om het korfballen en de gezelligheid bij SkunK te ervaren. Wil je ook uitkomen in z’n mooi roze shirt? Kom dan competitie spelen in één van onze teams! Speel je thuis nog wedstrijden of heb je gewoon geen zin in de competitie, maar wil je wel sportief bezig zijn en alle gezelligheid mee pakken? Ook dat kan! Als trainingslid ben je welkom bij trainingen en alle activiteiten.

Gezelligheid

Bij SkunK komen studenten van verschillende studies en jaarlagen bij elkaar, zo leer je in een korte tijd heel veel mensen kennen! Daarnaast is er altijd wel iets te doen. Naast de trainingen en wedstrijden, waar na afloop vaak nog even geborreld wordt, is er nog veel meer gezelligheid te vinden. Naast onze (maandelijkse) borrels organiseren de commissies tal van activiteiten: een kroegentocht, pubquiz, diner rouler, bbq of koppelschiettoernooi, net wat de de commissies bedenken! Jaarlijks sluiten we het korfbalseizoen af met een geweldig SkunK-weekend.

Naast de gezelligheid binnen onze eigen vereniging, wordt er ook regelmatig een bezoekje gebracht aan de andere studentenkorfbalverenigingen (SKV’s). Elke SKV, zo ook SkunK, organiseert ieder jaar een eigen toernooi waar alle SKV’s samenkomen voor de gezelligheid en om hun korfbaltalenten aan elkaar te showen. Naast de toernooien in Nederland zijn er ook buitenlandse toernooien waar SkunK met een groep enthousiastelingen op af gaat!

Meetrainen, lid worden of meer informatie?

Ben je enthousiast of nieuwsgierig over onze mooie roze vereniging en wil je meer weten of een keer komen meetrainen? Wat leuk! Je vindt meer informatie op onze website: http://skunk.ruhosting.nl/. Ook kun je altijd mailen naar nskvskunk@gmail.com. Tot snel bij SkunK!