Skip to the main content

E.S.K.V. Attila

E.S.K.V. Attila is een gemengde studentenkorfbalvereniging, en biedt alle studenten die in Eindhoven een (studenten)sportkaart kunnen aanschaffen de mogelijkheid lid te worden van onze vereniging. Je kunt hier competitie spelen op verschillende niveaus, in het weekend en doordeweeks of wekelijks (of minder) meetrainen.

Teams

Momenteel heeft Attila drie competitieteams (gemengd) en een midweekteam (gemengd). Attila speelt competitie op zaterdag en speelt met 2 teams wedstrijdkorfbal en met één team breedtekorfbal. Dus, voor elk korfbalniveau is er iets te beleven bij Attila!

Alleen trainen

Wil je in het weekend nog thuis spelen maar heb je toch zin in een training door de week? Dat kan! Er zijn wekelijkse trainingen voor trainingsleden en ook kan je eventueel je inschrijven voor het midweekteam zodat je in goede conditie blijft voor je wedstrijden thuis in het weekend.

Accommodatie

Attila traint en speelt haar thuiswedstrijden op het studentensportcentrum van de Technische Universiteit Eindhoven. In het voor- en najaar speelt ze op het veld op kunstgras en in de winter in de zaal. Hierdoor heb je ook een studentensportkaart nodig om lid te zijn worden van Attila. Meer informatie hierover kun je vinden onderaan deze pagina.

Toernooien en activiteiten

Op studententoernooien heerst een rustige, gezellige sfeer. Attila is bekend en berucht om zijn feestgedrag. Echter, staan wij de volgende dag ook vroeg op om onze beste korfbalprestaties te laten zien aan de andere studentenkorfbalverenigingen! Naast korfbal worden er ook vele activiteiten georganiseerd door onze eigen activiteitencommissie. Om er maar even een paar te noemen: Sinterklaas, spelletjesavond, een weekendje weg en allemaal andere activiteiten. Als je van een grote uitdagingen houdt, dan zou je een keer mee kunnen helpen met het organiseren van ons eigen toernooi. Dit is één van de grootste internationale indoor studententoernooien van de wereld en logischerwijs zijn wij daar als Attila erg trots op. Op dit toernooi wordt er twee dagen lang, in drie zalen tegelijk, door ongeveer 50 teams, gestreden om de felbegeerde titel. Tussen het korfballen door is er dan natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Met behulp van een kroegentocht op vrijdagavond en een spetterend feest op zaterdagavond, proberen wij de snelheid uit de hardste lopers te halen. Erg gezellig en onvergetelijk!

Geïnteresseerd?

Kom dan een keer gezellig meetrainen of vraag om meer informatie via eskvattila@gmail.com. Voor meer informatie over onder andere de prijzen zie de website van Attila. De prijzen van een sportkaart vind je hier. Hiermee krijg je ook toegang krijgt tot lidmaatschap bij Attila en andere lessen en faciliteiten van het SSC!