Skip to the main content

G.S.K.V. De Parabool

G.S.K.V. De Parabool is dé studentenkorfbalvereniging van het Noorden. In de omgeving is er geen leukere vereniging te vinden dan G.S.K.V. De Parabool. Dit komt doordat wij naast het fanatieke korfballen ook goed zijn in de derde helft en het organiseren van activiteiten buiten het korfballen om. Zo hebben wij een jaarlijkse liftwedstrijd, een verenigingsweekend en een kerstgala. Maandelijks hebben wij gezellige borrels, waar de nodige biertjes gedronken worden en alle zangkunsten uitbundig gedeeld worden met de vereniging. De dag van de thuiswedstrijden worden mooi aangekleed om zo de sfeer naar een ander niveau te tillen.

Toernooien

Buiten de gezelligheid binnen de vereniging worden er ook toernooien gespeeld met andere studentenverenigingen, om de strijd ook onderling aan te gaan. Daarnaast doen wij ook mee aan het Nederlands studentenkampioenschap korfbal (NSKK), om officieel te zien welke stad zichzelf mag noemen (Groningen heeft zichzelf zo al een aantal keren mogen noemen).

Lid worden

Als spelend lid train je twee keer per week en speel je mee in de competitie om kampioen te worden! Wil je geen wedstrijden spelen, maar wel de gezelligheid? Dan biedt G.S.K.V. De Parabool een uitkomst. Er is naast spelend lid ook de mogelijkheid om vrijblijvend als trainingslid te komen trainen, mee te genieten van de activiteiten en deel te nemen aan exclusieve trainingsledenactiviteiten. Als je trainingslid bent kun je ook nog blijven spelen bij je huidige vereniging.

Meedoen?

Ben jij nu toch wel nieuwsgierig geworden naar onze vereniging en wil je meer weten, kom dan eens kijken op parabool.com of stuur laagdrempelig een e-mail naar secretaris@parabool.com.