Skip to the main content

R.S.K.V. Erasmus

De Rotterdamse Studentenkorfbalvereniging Erasmus is dé korfbalvereniging in Rotterdam van en voor alle studenten aan de Erasmus Universiteit en de Rotterdamse Hogescholen. Bij onze vereniging kun je studentikoze gezelligheid combineren met ongekende sportiviteit, zowel op het veld als in de zaal.

Competitie

R.S.K.V. Erasmus speelt mee in de reguliere competitie van het KNKV. We hebben fanatieke teams in de wedstrijdcompetitie spelen, maar ook teams die in de breedtecompetitie hard hun best doen kampioen te worden van de derde helft. Voor ieder wat wils dus! Op het veld spelen we op het terrein van R.S.V. Trekvogels, en in de zaal maken we gebruik van het complex van Erasmus Sport op Campus Woudestein.

Naast de reguliere competitie doet R.S.K.V. Erasmus uiteraard ook mee aan de onderlinge competitie onder alle studentenkorfbalverenigingen in Nederland. Ons eigen toernooi, RISK, vindt aan het begin van het collegejaar plaats. Maar bij de andere studentenkorfbaltoernooien is er ook altijd een groene delegatie aanwezig van onze vereniging.

Overige activiteiten

R.S.K.V. Erasmus heeft naast korfbal nog meer te bieden. Na een competitiedag wordt vaak samen een hapje gegeten of de kroeg opgezocht om te stappen. Daarnaast worden er door de activiteitencommissie borrels, een kerstdiner, spelletjesavonden en een verenigingsweekend georganiseerd. Verder gaan we elk jaar op skireis, bezoeken we soms een buitenlands toernooi en ontstaan er spontaan nog een andere hoop mogelijkheden tot gezelligheid.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt, en lijkt het je leuk een keer te komen kijken bij ons? Dan ben je van harte welkom een keer mee te trainen of mee te gaan naar een toernooi! Kijk voor meer informatie op www.rskverasmus.nl. Je kunt contact met ons opnemen via info@rskverasmus.nl of secretaris@rskverasmus.nl.