KorfbalPlus

Het KNKV wil sporters mogelijkheden bieden om een leven lang van korfbal te genieten. Met de nieuwste varianten van KorfbalPlus wordt het aanbod uitgebreid en kan met name de oudste groep sporters zijn of haar hart ophalen. De vormen KorfbalPlus 35 en KorfbalPlus 60 worden gedifferentieerd naar vitaliteit en bieden voor elke vorm van mobiliteit wat wils. Voor de sporter die graag bij het verenigingsleven betrokken wil blijven, maar niet per sé gebonden wil zijn aan korfbal is Kombi-Fit een ideale uitkomst.  

Tijdens deze workshop kon je zien hoe leuk KorfbalPlus 60 is. Rennen en springen mag volgens de regels niet. Sportkleding is niet nodig, je kunt gewoon je eigen kleding aanhouden. Het is wel handig om schoenen aan te doen waar je makkelijk op loopt.

Workshopleiders Alain ter Horst en Lois de Korte zijn bij het KNKV werkzaam binnen het project KorfbalPlus. Samen zetten zij zich in om de diverse varianten te promoten en bij workshops en informatiebijeenkomsten gebruiken zij hun achtergrond in het bewegingsonderwijs.

Bekijk hier de overige workshops.