Skip to the main content

Trainersbegeleiding: een win-winsituatie

Trainers

Trainersbegeleiding zorgt voor meer plezier bij trainers én meer plezier bij sporters. Door trainers goed te begeleiden leren ze hoe ze nog beter kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van spelers en staan ze met meer zelfvertrouwen voor de groep. Door de nog betere trainingen kunnen spelers zichzelf nog beter ontwikkelen. Zo zorgt trainersbegeleiding ervoor dat trainers langer training blijven geven en dat spelers langer lid blijven van een vereniging. Een mooie win-winsituatie.

Omdat trainersbegeleiding waardevol is voor elke vereniging, organiseert het KNKV in het kader van de maand van trainersbegeleiding diverse thema-avonden over het opzetten, implementeren en uitvoeren van trainersbegeleiding. De aankomende twee thema-avonden vinden plaats op 6 oktober bij Valto in De Lier en op 13 oktober bij SCO in Oldeholtpade. Meer informatie over de thema-avonden vind je hier. Aanmelden kan via dit formulier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Bouwen aan technisch beleid
Trainers
Bouwen aan technisch beleid
Samen met plezier korfballen gaat het beste als alle zaken op de vereniging goed geregeld zijn. Een technisch beleidsplan kan helpen om voor iedereen helder te krijgen hoe er gekorfbald en verenigd wordt binnen je vereniging. Om verenigingen te ondersteunen bij het maken of updaten van een technisch beleid is een bouwplan voor technisch beleid ontwikkeld […]
Lees meer
Cursussen OldStars walking korfball
Korfbalaanbod Trainers
Cursussen OldStars walking korfball
Voor verenigingen die willen starten of gestart zijn met het aanbieden van OldStars walking korfball zijn er interessante opstart- en trainerscursussen.
Lees meer
Sprekers digitaal korfbalcongres bekend
Arbitrage Bestuurders Trainers Verenigingsservice
Sprekers digitaal korfbalcongres bekend
Wil jij weten welke sprekers jou gaan inspireren tijdens het digitale korfbalcongres? Dat is nu bekend! Onder andere Marc van den Tweel (algemeen directeur NOC*NSF, foto), Jan Niebeek (bondcoach TeamNL Korfbal) Ard Korporaal (coach Fotuna/Delta Logistiek), Jessica Lokhorst (speelster TeamNL Korfbal), topscheidsrechters Berthold Komduur, Peter van der Terp en Stan de Groot én diverse verenigingen […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt