Skip to the main content

Ticketverkoop groepsduels en finaledagen EK

Nationale selecties

Van 25 tot en met 30 oktober vindt in Antwerpen het IKF European Korfball Championship plaats. Nadat de Belgische korfbalbond eerder deze week al de ticketverkoop voor de groepswedstrijden had opengesteld, kunnen fans nu ook tickets kopen voor de finaledagen. De finale staat gepland op zaterdag 30 oktober om 19.00 uur.

TeamNL Korfbal neemt het in de groepsfase op tegen Engeland, Portugal en Hongarije. Het volledige programma vind je hier. Tickets koop je via de toernooiwebsite ekc2021.com. De finaledagen zijn 29 en 30 oktober in de Lotto Arena. Tickets koop je via de website van de Lotto Arena. Meer informatie over het EK vind je op korfbal.nl, hét platform voor korfbalfans.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Ruim 1600 kinderen doen mee aan This is Korfball Tour   
Ledenwerving/-behoud Nationale selecties
Ruim 1600 kinderen doen mee aan This is Korfball Tour  

De afgelopen weken gaf TeamNL Korfbal korfbalclinics aan ruim 1600 kinderen door het hele land. In het kader van de This is Korfball Tour gingen de internationals in Waddinxveen, Amsterdam, Almelo en …

Lees meer
TeamNL Korfbal prolongeert Europese titel
Nationale selecties
TeamNL Korfbal prolongeert Europese titel

Door in een zinderende finale België te verslaan (17-21) is TeamNL Korfbal voor de achtste keer Europees kampioen geworden. In een kolkende Lotto Arena kwam het team van bondscoach Jan Niebeek een flitsende beginfase van de Belgen en een vroege rode kaart voor Olav van Wijngaarden (twee keer geel) te boven. Celeste Split werd topscorer (vier goals) en sloot haar TeamNL Korfbal-loopbaan op de mooist mogelijke manier af.

Lees meer
Talentvolle korfballers aanmelden voor RTC-selecties
Nationale selecties Talentontwikkeling
Talentvolle korfballers aanmelden voor RTC-selecties

Elk jaar krijgen verenigingen de mogelijkheid om talenten aan te melden voor een RTC-programma bij het Regionaal Talenten Centrum. Een RTC biedt talenten in de leeftijdscategorie U15, U17 en U19 een …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders