Skip to the main content

Studentenkorfbal ervaren? Doe mee aan het NSKK!

Studentenkorfbal biedt de ideale combinatie van studeren en korfballen én is ook waardevol voor gewone verenigingen. Studenten kunnen namelijk lid zijn van een studentenvereniging én een gewone vereniging en zelf invullen bij welke vereniging ze trainen en wedstrijden spelen. 
Ben jij student en wil je het studentenkorfbal een keer ervaren? Doe dan mee aan het Nederlands Studentenkampioenschap Korfbal op 29 december. Alle informatie over dit toernooi vind je op de Facebookpagina van Studentenkorfbal.

Gerelateerde artikelen

Activiteiten leveren nieuwe leden op bij Noordenveld
Best practice Ledenwerving/-behoud
Activiteiten leveren nieuwe leden op bij Noordenveld

Korfbalvereniging Noordenveld heeft de afgelopen periode diverse ledenwervingsactiviteiten georganiseerd en dit leverde mooie resultaten op. Door het organiseren van een sportcarrousel, pannenkoektrainingen én door de Kangoeroe Klup nieuw leven in te blazen, …

Lees meer
Ger Kaldenberg benoemd tot Lid van Verdienste
Ger Kaldenberg benoemd tot Lid van Verdienste

Op de eerste dag van de Korfbal Challenge in Rotterdam is Ger Kaldenberg door KNKV-directeur Kees Rodenburg benoemd tot Lid van Verdienste van het KNKV.

Lees meer
Coronamaatregelen: update FAQ
Verenigingsservice
Coronamaatregelen: update FAQ

Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Na overleg met NOC*NSF en de andere sportbonden heeft het KNKV de lijst met veel gestelde vragen en antwoorden aangepast.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Voortgang zaalcompetitie 2021/2022
Vanaf zondagavond beperkingen voor de sport
Bestuurders Vrijwilligers
Dringende oproep: controleer het coronatoegangsbewijs