Skip to the main content

Resultaten servicemeting beschikbaar

KNKV Organisatie Verenigingsservice

Elk jaar voeren wij een servicemeting uit waarin we onderzoek doen naar de tevredenheid en behoeften van verenigingen. Dit jaar was de servicemeting, net als vorig jaar, weer verwerkt in de verenigingsmonitor. De resultaten van de servicemeting zijn inmiddels beschikbaar en in te zien via deze infographic. De verenigingsadviseurs zijn samen met de Werkgroep Vereniging Centraal alle advies- en ondersteuningsvragen die hieruit voortkomen aan het afhandelen.

De verenigingsmonitor is voor de zomervakantie ingevuld door zo’n honderd verenigingen. Het doel is om alle onderzoeksresultaten te verwerken in een persoonlijk benchmark dashboard voor alle verenigingen die de verenigingsmonitor hebben ingevuld. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het realiseren van het benchmark dashboard. Als de persoonlijk dashboards beschikbaar zijn dan ontvangen de desbetreffende verenigingen een mail met inloggegevens.

Vragen?

Heb je vragen over de servicemeting of over de advies- en ondersteuningsvragen die voortkomen uit de verenigingsmonitor? Neem dan contact op met je verenigingsadviseur. Heb je vragen over de verenigingsmonitor zelf? Kijk dan op deze pagina en neem bij vragen contact op met projectleider Mariska Kool door een mail te sturen naar mariska.kool@knkv.nl.

Gerelateerde artikelen

Vakbeurs Sportaccommodaties: voor al je vragen over een toekomstbestendige sportaccommodatie
Accommodatie Verenigingsservice
Vakbeurs Sportaccommodaties: voor al je vragen over een toekomstbestendige sportaccommodatie
Gaat jouw korfbalvereniging aan de slag met het meer toekomstbestendig maken van de sportaccommodatie? Of willen jullie aan de slag met de nieuwste technieken om energie te besparen? Kom dan op donderdag 9 maart naar de gratis Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten. Dit is de enige beurs in Nederland waar sportaccommodaties centraal staan. Je kunt hier […]
Lees meer
Zeeland en deel van Gelderland bewijzen: regionale samenwerking loont!
Best practice Bestuurders
Zeeland en deel van Gelderland bewijzen: regionale samenwerking loont!
Het belang van regionale samenwerking op korfbalgebied wordt steeds groter. In sommige regio’s is die samenwerking al sterk georganiseerd: de verenigingen uit Zeeland treffen elkaar binnen het Zeeuwse Korfbal Platform (ZKP) en in de regio Gelderland is sinds kort een samenwerkingsverband neergezet dat ook al duidelijk meerwaarde heeft. De samenwerking levert in beide regio’s al […]
Lees meer
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
KNKV Organisatie
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Jan Niebeek, bondscoach, en Ruben Boode, assistent-bondscoach, zullen na het WK Korfbal (20 t/m 29 oktober 2023) stoppen met hun werkzaamheden bij TeamNL Korfbal. Eerder vandaag hebben zij dit ook persoonlijk aan de selectie van TeamNL Korfbal verteld. Hierdoor komt er een einde aan de succesvolle samenwerking met TeamNL Korfbal.
Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Verenigingsservice
Verenigingsmonitor: vernieuwd benchmark dashboard gelanceerd
Verenigingsservice
Interessante en inspirerende verhalen in nieuwste KNKV Magazine