Skip to the main content

Resultaten servicemeting beschikbaar

KNKV Organisatie Verenigingsservice

Elk jaar voeren wij een servicemeting uit waarin we onderzoek doen naar de tevredenheid en behoeften van verenigingen. Dit jaar was de servicemeting, net als vorig jaar, weer verwerkt in de verenigingsmonitor. De resultaten van de servicemeting zijn inmiddels beschikbaar en in te zien via deze infographic. De verenigingsadviseurs zijn samen met de Werkgroep Vereniging Centraal alle advies- en ondersteuningsvragen die hieruit voortkomen aan het afhandelen.

De verenigingsmonitor is voor de zomervakantie ingevuld door zo’n honderd verenigingen. Het doel is om alle onderzoeksresultaten te verwerken in een persoonlijk benchmark dashboard voor alle verenigingen die de verenigingsmonitor hebben ingevuld. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het realiseren van het benchmark dashboard. Als de persoonlijk dashboards beschikbaar zijn dan ontvangen de desbetreffende verenigingen een mail met inloggegevens.

Vragen?

Heb je vragen over de servicemeting of over de advies- en ondersteuningsvragen die voortkomen uit de verenigingsmonitor? Neem dan contact op met je verenigingsadviseur. Heb je vragen over de verenigingsmonitor zelf? Kijk dan op deze pagina en neem bij vragen contact op met projectleider Mariska Kool door een mail te sturen naar mariska.kool@knkv.nl.

Gerelateerde artikelen

Grote Clubactie gaat zaterdag van start
Financiën Verenigingsservice
Grote Clubactie gaat zaterdag van start
Morgen gaat de Grote Clubactie weer van start. Met deze lotenverkoopactie kan iedere vereniging eenvoudig extra inkomsten genereren. Vorig jaar deden 250 korfbalverenigingen mee aan deze actie en haalden zij gemiddeld €2025,- op. Door de vorig jaar geïntroduceerde online verkoopmethode is het verkopen van (veel) loten nóg makkelijker geworden. Wil jouw vereniging extra inkomsten binnenhalen? Meedoen aan de actie kan nog steeds!
Lees meer
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
Opleidingen Trainers
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
De maand van ‘Training geven: de basics’ is in volle gang! Deze maand geven KNKV-docenten trainersclinics aan ruim 1750 trainers van 175 verenigingen. Tijdens deze clinics leren beginnende trainers in één avond de basis van het training geven. VZOD is één van de verenigingen die een clinic heeft aangevraagd. De clinic was een groot succes […]
Lees meer
De Week van de Scheidsrechter
Arbitrage
De Week van de Scheidsrechter
Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober is het weer de Week van de Scheidsrechter. Dit is hét jaarlijkse moment waarop we scheidsrechters massaal bedanken voor hun inzet. Zij zijn immers onmisbaar voor onze sport. Hoewel het altijd goed is om je waardering te laten blijken, is dit een extra mooi moment om […]
Lees meer

Topartikelen

Opleidingen Trainers
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
Arbitrage
De Week van de Scheidsrechter
Arbitrage Competitie
Spelregelwijzigingen 2022