Skip to the main content

KNKV Magazine

Best practice Verenigingsservice

Om bestuurders, vrijwilligers, ouders en fans te inspireren over korfbal en zaken die daarbij komen kijken, publiceren we ongeveer één keer in de twee maanden een online KNKV Magazine. De uitgaves bevatten verhalen uit de praktijk die jou inzichten kunnen geven en kunnen inspireren voor nieuwe acties en ideeën bij jouw eigen vereniging. Op deze pagina vind je de uitgaves.

KNKV Magazine direct in je mailbox ontvangen?

Het KNKV magazine verschijnt altijd in het nieuwsoverzicht en wordt altijd direct toegevoegd op deze pagina. Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

Jouw vereniging in het magazine?

In het magazine staan regelmatig verenigingen in de spotlight, omdat ze succesvol zijn op een bepaald gebied en graag hun ervaring delen. Heeft jouw vereniging een succesverhaal en deelt je vereniging graag haar ervaring? Meld je vereniging dan aan en wie weet staat je vereniging in de spotlight in het volgende magazine. Als je je succesverhaal wil delen, stuur dan een e-mail naar communicatie@knkv.nl.

Seizoen 2022-2023

Seizoen 2021-2022

Seizoen 2020-2021

Optimale leesbaarheid

Voor een optimale leesbaarheid van het responsive magazine op een pc of laptop kan het wijzigen van je beeldschermverhoudingen gewenst zijn. Voor het lezen op de mobiele telefoon geeft de horizontale stand de beste weergave. Vragen over het magazine? Neem contact op via communicatie@knkv.nl.

Meest bekeken artikelen

Vereniging Centraal
Verenigingsservice
Vereniging Centraal
We willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. De verenigingen zijn hierbij het belangrijkste middel om mensen te ‘verenigen’, oftewel te verbinden. Daarom is het belangrijk deze verenigingen centraal te stellen en ze zo goed mogelijk te adviseren en service te verlenen.
Lees meer
Technisch beleid
Trainers
Technisch beleid
Een technisch beleid is de basis van hoe er gekorfbald en verenigd wordt binnen een vereniging. Het bouwplan voor technisch beleid kan je helpen bij het opbouwen van jouw technische beleidsplan.
Lees meer
Korfbalmasterz
Arbitrage Opleidingen
Korfbalmasterz
Vanaf veertien jaar kun je via korfbalmasterz gaan oefenen met de spelregels met behulp van foto’s en filmpjes. Na het behalen van het spelregelbewijs kun je andere arbitrale opleidingen gaan volgen.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download