Om bestuurders, vrijwilligers, ouders en fans te inspireren over korfbal en zaken die daarbij komen kijken, publiceren we ongeveer één keer in de twee maanden een online KNKV Magazine. De uitgaves bevatten verhalen uit de praktijk die jou inzichten kunnen geven en kunnen inspireren voor nieuwe acties en ideeën bij jouw eigen vereniging. Op deze pagina vind je de uitgaves.

KNKV Magazine direct in je mailbox ontvangen?

Het KNKV magazine verschijnt altijd in het nieuwsoverzicht en wordt altijd direct toegevoegd op deze pagina. Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

Jouw vereniging in het magazine?

In het magazine staan regelmatig verenigingen in de spotlight, omdat ze succesvol zijn op een bepaald gebied en graag hun ervaring delen. Heeft jouw vereniging een succesverhaal en deelt je vereniging graag haar ervaring? Meld je vereniging dan aan en wie weet staat je vereniging in de spotlight in het volgende magazine. Als je je succesverhaal wil delen, stuur dan een e-mail naar communicatie@knkv.nl.

Seizoen 2023-2024

Seizoen 2022-2023

Seizoen 2021-2022

Seizoen 2020-2021

Optimale leesbaarheid

Voor een optimale leesbaarheid van het responsive magazine op een pc of laptop kan het wijzigen van je beeldschermverhoudingen gewenst zijn. Voor het lezen op de mobiele telefoon geeft de horizontale stand de beste weergave. Vragen over het magazine? Neem contact op via communicatie@knkv.nl.

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download