Skip to the main content

KNKV Magazine

Best practice Verenigingsservice

Om bestuurders, vrijwilligers, ouders en fans te inspireren over korfbal en zaken die daarbij komen kijken, publiceren we ongeveer één keer in de twee maanden een online KNKV Magazine. De uitgaves bevatten verhalen uit de praktijk die jou inzichten kunnen geven en kunnen inspireren voor nieuwe acties en ideeën bij jouw eigen vereniging. Op deze pagina vind je de uitgaves.

KNKV Magazine direct in je mailbox ontvangen?

Het KNKV magazine verschijnt vijf of zes keer per jaar in het nieuwsoverzicht en worden altijd direct toegevoegd op deze pagina. Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

Jouw vereniging in het magazine?

In het magazine staan regelmatig verenigingen in de spotlight, omdat ze succesvol zijn op een bepaald gebied en graag hun ervaring delen. Heeft jouw vereniging een succesverhaal en deelt je vereniging graag haar ervaring? Meld je vereniging dan aan en wie weet staat je vereniging in de spotlight in het volgende magazine. Als je je succesverhaal wil delen, stuur dan een e-mail naar communicatie@knkv.nl.

Seizoen 2021-2022

Voor een optimale leesbaarheid van het responsive magazine op een pc of laptop kan het wijzigen van je beeldschermverhoudingen gewenst zijn. Voor het lezen op de mobiele telefoon geeft de horizontale stand de beste weergave. Vragen over het magazine? Neem contact op via communicatie@knkv.nl.

Seizoen 2020-2021

Meest bekeken artikelen

Gezondere sportkantine
Gezondere sportomgeving
Gezondere sportkantine
Een gezondere sportkantine houdt in dat men gezonde alternatieven aanbiedt naast de al aangeboden producten. Ben je benieuwd  hoe jullie kantine ervoor staat of wil je aan de slag?
Lees meer
Rookvrij sportterrein
Accommodatie Gezondere sportomgeving
Rookvrij sportterrein
Roken en sport gaan niet samen. Met een rookvrij korfbalterrein draagt je vereniging uit dat niet-roken de norm is.
Lees meer
Gezondere sportomgeving
Gezondere sportomgeving Verenigingsservice
Gezondere sportomgeving
Sporten draagt bij aan een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en minder stress. Bij sporten en bewegen hoort uiteraard ook een gezondere sportomgeving: een rookvrij sportterrein waar gezonde voeding en verantwoord alcoholgebruik de norm zijn.
Lees meer

Populaire downloads

sdasd
Routekaart competitie
Download
sdfsd
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download