Skip to the main content

KNKV Beoordelaar

Arbitrage

Om de kwaliteit van de arbitrage te waarborgen en daar waar mogelijk te verbeteren zijn er opgeleide KNKV-beoordelaars en KNKV-rapporteurs actief in het top- en wedstrijdkorfbal.

Opleidingen

Onder de kop ‘arbitrage opleidingen‘ vindt u meer informatie hoe u in het bezit kunt komen van het diploma KNKV-beoordelaar waarmee u bevoegd bent om op te treden als KNKV-beoordelaar.

Aanmelden

Iedere KNKV-beoordelaar en/of KNKV-waarnemer kan zich daarnaast aanmelden om aangewezen te worden voor wedstrijden in het wedstrijdkorfbal. Hiervoor kunt u gebruiken maken van het formulier ‘Aanmelden official‘. Voorwaardelijk is wel dat je de bijscholing voor het nieuwe formulier gevolgd hebt.

Official Portaal

Voor het maken van beoordelingsrapporten, informatie over aanstellingen, bekijken van opgemaakte beoordelingsrapporten en verdere gegevens kunnen KNKV-beoordelaars en/of KNKV-waarnemers terecht in het Official Portaal. Hiervoor ontvangt iedere official bij aanmelding zijn of haar unieke gebruikersnaam en wachtwoord.

KNKV-beoordelingsformulier

Voor een KNKV-beoordelaar en/of KNKV-waarnemer zijn er enkele tools ontwikkeld om hem of haar te ondersteunen bij het opmaken van een beoordeling en/of waarneming dan wel het invullen van het KNKV-beoordelingsformulier. Deze tools kunnen hieronder worden gedownload.

Klik hier voor de uitgebreide toelichting op het KNKV-beoordelingsformulier

Klik hier voor de veldkaart

Gerelateerde Items

Korfbalmasterz
Arbitrage Opleidingen
Korfbalmasterz

Vanaf veertien jaar kun je via korfbalmasterz gaan oefenen met de spelregels met behulp van foto’s en filmpjes. Na het behalen van het spelregelbewijs kun je andere arbitrale opleidingen gaan volgen.

Lees meer
Arbitrage
Uitwerking rompregeling arbitrage

In deze overzichten zijn het aantal wedstrijden dat een vereniging moet fluiten en/of beoordelen opgenomen, evenals datgene wat er daadwerkelijk uitgevoerd is tot en met de in het document genoemde datum.

Lees meer
KNKV-waarnemer/beoordelaar
Arbitrage Opleidingen
KNKV-waarnemer/beoordelaar

Als KNKV-waarnemer of -beoordelaar neem je het functioneren van de scheidsrechter waar. Je analyseert, beoordeelt en bespreekt dit. Heb jij ervaring als scheidsrechter? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download