Skip to the main content

KNKV Beoordelaar

Arbitrage

Om de kwaliteit van de arbitrage te waarborgen en daar waar mogelijk te verbeteren zijn er opgeleide KNKV-beoordelaars en KNKV-rapporteurs actief in het top- en wedstrijdkorfbal.

Opleidingen

Onder de kop ‘arbitrage opleidingen‘ vindt u meer informatie hoe u in het bezit kunt komen van het diploma KNKV-beoordelaar waarmee u bevoegd bent om op te treden als KNKV-beoordelaar.

Aanmelden

Iedere KNKV-beoordelaar en/of KNKV-waarnemer kan zich daarnaast aanmelden om aangewezen te worden voor wedstrijden in het wedstrijdkorfbal. Hiervoor kunt u gebruiken maken van het formulier ‘Aanmelden official‘. Voorwaardelijk is wel dat je de bijscholing voor het nieuwe formulier gevolgd hebt.

Official Portaal

Voor het maken van beoordelingsrapporten, informatie over aanstellingen, bekijken van opgemaakte beoordelingsrapporten en verdere gegevens kunnen KNKV-beoordelaars en/of KNKV-waarnemers terecht in het Official Portaal. Hiervoor ontvangt iedere official bij aanmelding zijn of haar unieke gebruikersnaam en wachtwoord.

KNKV-beoordelingsformulier

Voor een KNKV-beoordelaar en/of KNKV-waarnemer zijn er enkele tools ontwikkeld om hem of haar te ondersteunen bij het opmaken van een beoordeling en/of waarneming dan wel het invullen van het KNKV-beoordelingsformulier. Deze tools kunnen hieronder worden gedownload.

Klik hier voor de uitgebreide toelichting op het KNKV-beoordelingsformulier

Klik hier voor de veldkaart

Gerelateerde Items

Official Portaal / aanwijzen & afzeggen scheidsrechters
Arbitrage
Official Portaal / aanwijzen & afzeggen scheidsrechters

Op deze pagina is de informatie over het Official Portaal en aanwijzen/afzeggen van scheidsrechters te vinden.

Lees meer
Jeugdscheidsrechter
Arbitrage Opleidingen
Jeugdscheidsrechter

Lijkt het je een uitdaging om wedstrijden van de jeugd te fluiten? En kun je daarbij enthousiast te werk gaan? Dan is de opleiding jeugdscheidsrechter echt iets voor jou!

Lees meer
Verenigingsscheidsrechter
Arbitrage Opleidingen
Verenigingsscheidsrechter

Ben jij diegene die elke week op het veld staat om wedstrijden te fluiten in het breedtekorfbal en wil jij jezelf ontwikkelen? Ga dan aan de slag om je diploma verenigingsscheidsrechter te …

Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download