Skip to the main content

Heffingenregeling

Bestuurders Financiën

Een belangrijk naslagwerk voor elke penningmeester is de heffingenregeling van het KNKV.

Wat is de heffingenregeling

Verenigingen die lid zijn van het KNKV hebben een financiële verplichting richting het KNKV. De heffingenregeling weergeeft de afdracht die verenigingen moeten doen aan het KNKV. In de heffingenregeling is de hoogte van de contributies, bijdragen en donaties en de hieraan gestelde voorwaarden, vastgelegd.

Hoe en wanneer wordt de heffingenregeling vastgesteld

Overeenkomstig artikel 23 van de statuten wordt de heffingenregeling elk jaar door de Bondsraad in december vastgesteld. De heffingenregeling wordt geïnd volgens het Huishoudelijk Reglement, Hoofdstuk 2 Financiële bepalingen. Meer informatie omtrent de heffingen en inning van de heffingenregeling vind je hier.

De vastgestelde heffingenregelingen

 

Gerelateerde Items

Veiligheid sportterrein
Accommodatie Bestuurders
Veiligheid sportterrein

Ieder bestuur en/of de eigenaren van een sportaccommodatie zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van dat sportterrein.

Lees meer
Externe samenwerkingen
Bestuurders
Externe samenwerkingen

Samenwerken met externe partners kan de vereniging veel nieuwe inzichten en kansen opleveren. Door deze kansen op te pakken kan de vereniging zich verder ontwikkelen.

Lees meer
Webinars en kennissessies
Bestuurders Verenigingsservice
Webinars en kennissessies

Om verenigingen op specifieke onderwerpen te ondersteunen verzorgt het KNKV diverse webinars en kennissessies. Hier vind je een overzicht van de aankomende webinars en kennissessies en een terugblik op de afgelopen webinars.

Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download