Skip to the main content

Heffingenregeling

Bestuurders Financiën

Een belangrijk naslagwerk voor elke penningmeester is de heffingenregeling van het KNKV.

Wat is de heffingenregeling

Verenigingen die lid zijn van het KNKV hebben een financiële verplichting richting het KNKV. De heffingenregeling weergeeft de afdracht die verenigingen moeten doen aan het KNKV. In de heffingenregeling is de hoogte van de contributies, bijdragen en donaties en de hieraan gestelde voorwaarden, vastgelegd.

Hoe en wanneer wordt de heffingenregeling vastgesteld

Overeenkomstig artikel 23 van de statuten wordt de heffingenregeling elk jaar door de Bondsraad vastgesteld. De heffingenregeling wordt geïnd volgens het Huishoudelijk Reglement, Hoofdstuk 2 Financiële bepalingen. Meer informatie omtrent de heffingen en inning van de heffingenregeling vind je hier.

De vastgestelde heffingenregelingen

 

Gerelateerde Items

Sportakkoord
Bestuurders Verenigingsservice
Sportakkoord

Het Sportakkoord richt zich op versterking van verenigingen. Het doel van het Sportakkoord is om sport zo leuk en toegankelijk mogelijk te maken voor álle Nederlanders, in álle levensfasen. Om dit te…

Lees meer
Veiligheid werknemers en klanten
Accommodatie Bestuurders
Veiligheid werknemers en klanten

Werknemers hebben recht op een veilige en gezonde werkplek en in geval van nood moeten werknemers en klanten in veiligheid gebracht worden. Je moet als sportbestuurder aannemelijk kunnen maken dat jij er…

Lees meer
Statuten en Huishoudelijk reglement
Bestuurders
Statuten en Huishoudelijk reglement

Bij het oprichten van een vereniging ben je verplicht om statuten op te stellen. Dit zijn de basisregels voor je vereniging.

Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download