Skip to the main content

Breek-de-Weekbijeenkomsten

Bestuurders Verenigingsservice

Breek-de-Weekbijeenkomsten zijn jaarlijkse inhoudelijke bestuurlijke ontmoetingen waar actuele onderwerpen worden besproken die interessant kunnen zijn voor bestuurders. Deze bestuurlijke ontmoetingen zijn inmiddels een bekend begrip en een succesvol initiatief speciaal voor bestuurders van korfbalverenigingen. Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomsten ontmoeten verenigingsbestuurders de medewerkers van het KNKV, wordt ingegaan op de stand van zaken rondom Vereniging Centraal en worden actuele onderwerpen besproken die interessant kunnen zijn voor bestuurders.

 

Bijeenkomsten 2021

De bestuurlijke ontmoetingen van 2021 stonden in het teken stonden van ‘inspiratie en verandering’ en werden online gehouden. Tijdens deze bijeenkomsten stonden drie onderwerpen op de agenda. Wat betekent de bestuurlijke herinrichting voor de vereniging, de motivatiepsychologie van een lid om te blijven korfballen en  besturen in de veranderende sportwereld.

Je kunt de hele bijeenkomst hieronder terugkijken.

 

Vragen

Heb je vragen? Neem contact op met de verenigingsadviseur van jouw cluster.

Gerelateerde Items

Sponsoring verenigingen
Financiën Verenigingsservice
Sponsoring verenigingen
Er zijn verschillende manieren voor een vereniging om inkomsten te genereren.
Lees meer
Externe samenwerkingen
Bestuurders
Externe samenwerkingen
Samenwerken met externe partners kan de vereniging veel nieuwe inzichten en kansen opleveren. Door deze kansen op te pakken kan de vereniging zich verder ontwikkelen.
Lees meer
Webinars en kennissessies
Best practice Bestuurders Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice Vrijwilligers
Webinars en kennissessies
Om verenigingen op specifieke onderwerpen te ondersteunen verzorgt het KNKV diverse webinars en kennissessies. Hier vind je een overzicht van de gehouden webinars en kennissessies.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download