Skip to the main content

Adviseurs regio’s D

Bestuurders Verenigingsservice
Rick Memelink is verenigingsadviseur van Oost-Nederland (regio’s D)

De verenigingsadviseur is het centrale aanspreekpunt voor de verenigingen maar werkt nauw samen met onze vrijwilligersorganisatie, zoals de WVC (Werkgroep Vereniging Centraal D), de verenigingscoaches en natuurlijk onze beroepskrachten.

 

‘The best way of learning about anything is by doing.’
Rick Memelink

Telefoon: 026 3035484
E-mail: rick.memelink@knkv.nl

 

 

 

Dolf Nijbroek is korfbaladviseur van Oost-Nederland (regio’s D)

De korfbaladviseur kan de vereniging adviseren en ondersteunen als het gaat om onderwerpen als technisch beleid, trainersbegeleiding, korfbal op school, korfbal voor ouderen en korfbaltechnische opleidingen.

 

Dolf Nijbroek

Telefoon: 06 23 25 44 58

E-mail: dolf.nijbroek@knkv.nl

 

 

 

 

Werkgroep Vereniging Centraal (WVC)

Om onze ambities te realiseren, trekken de verenigingsadviseurs op met vrijwilligers. Zij zijn vertegenwoordigd binnen één van de zes Werkgroepen Vereniging Centraal (WVC). Samen met de verenigingsadviseur zorgen ze voor het onderhouden van de relaties met de verenigingen en bepalen ze welke verenigingscoaches bij welke vereniging worden ingezet. De leden van de WVC uit dit cluster zijn:

  • Jan Willem Briedé
  • Hendrik Jan Brandsma
  • Ben de Hond
  • Ton Sprangers
Overzicht verenigingen – adviseurs

In dit overzicht lees welke verenigingen binnen regio’s D vallen. Het totaaloverzicht van de verenigingen in de regio’s vind je hier.

Meest bekeken artikelen

RecreStars
Korfbalaanbod
RecreStars
RecreStars is een korfbalvorm ontwikkeld om de doelgroep (oud-)korfballers van 30plus na een actieve korfbalcarrière de sport te blijven laten beoefenen, maar dan aangepast aan hun behoefte en levensfase.
Lees meer
Oefenstof voor trainers
Trainers
Oefenstof voor trainers
Spelenderwijs verbeteren is een bedrijf dat zich richt op korfbalcoaches. Het bedrijf heeft een applicatie ontwikkeld met betekenisvolle spelvormen die kunnen worden gegeven aan de gehele korfbaljeugd.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download