Skip to the main content

Fandagen: TeamNL Korfbal bezoekt verenigingen

Korfbalaanbod Nationale selecties Verenigingsservice

De Fandagen staan voor de deur! Op woensdag 10 mei is TeamNL Korfbal op bezoek bij Rheko, Rivalen en Diderna. Op woensdag 17 mei bezoeken onze internationals ASVD in Dronten.

Tijdens de Fandag bezoekt TeamNL Korfbal een dag lang een vereniging. Het programma wordt door de verenigingen zelf opgesteld. Bij Rheko, Rivalen en Diderna staat er van 14.30 tot 17.00 uur voor de jeugd een clinic, battle, persconferentie en meet & greet op het programma. Om 19.30 uur speelt TeamNL Korfbal een wedstrijd tegen een regioteam in sporthal Theothorne in Dieren. Toeschouwers dienen zich aan te melden.

Bij ASVD is er op woensdag 17 mei van 15.00 tot 17.00 uur een clinic en meet & greet voor jeugdteams en ‘De Specials’ (G-korfbal). Ook hier speelt TeamNL een demonstratiewedstrijd: om 19.30 uur nemen de internationals het in Sporthal het Dok op tegen een samengesteld team van spelers en speelsters uit Dronten en omstreken.

Meer informatie over de programma’s vind je via de kanalen van de betreffende verenigingen.

Foto: Jenna Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!