Skip to the main content

Factsheet verenigingsmonitor

Verenigingsservice

Gaat jouw vereniging aan de slag met financiën, visie en strategie, ledenbeleid, vrijwilligersbeleid, technische zaken of accommodatiezaken? Dan is het benchmark dashboard van de verenigingsmonitor ook voor jouw vereniging erg interessant. Maar wat voor informatie vind je in het dashboard? Om je hiervan een goed beeld te geven, hebben we een factsheet ontwikkeld. Deze vind je hier.

Al drie jaar op rij kunnen korfbalverenigingen in april, mei en juni de verenigingsmonitor invullen. Door dit te doen, krijgen zij toegang tot een persoonlijk benchmark dashboard. Hierin kunnen bestuurders hun vereniging op allerlei onderwerpen vergelijken met andere verenigingen. Door middel van filters kunnen zelfs vergelijken met verenigingen van dezelfde grootte en in de directe omgeving.

Toegang tot het benchmark dashboard?

Wil jij ook toegang tot het benchmark dashboard? Vul dan in april de verenigingsmonitor (weer) in! Alle secretarissen krijgen in april een mail met een link naar de vragenlijst en de inloggegevens. Door dit jaar de verenigingsmonitor in te vullen, krijg en behoud je twee jaar lang toegang tot het benchmark dashboard.

Verenigingsmonitor

Wil je meer weten over de verenigingsmonitor of het bijbehorende benchmark dashboard? Kijk dan op deze pagina. Heb je na het lezen van de informatie op die pagina nog een vraag? Neem dan contact op met projectleider Mariska Kool door een mail te sturen naar mariska.kool@knkv.nl of neem contact op met jouw verenigingsadviseur.

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!