Skip to the main content

Bondsraadsvergadering 18 juni 2022

KNKV Organisatie

Zaterdag 18 juni vindt er weer een bondsraadsvergadering plaats. Tijdens deze vergadering krijgt de bondsraad een update over het strategietraject, wordt de Sportagenda 2032 van NOC*NSF besproken en vinden de verkiezingen voor de onafhankelijke commissies plaats. De agenda en bijbehorende stukken voor deze vergadering zijn vandaag naar de verenigingen verstuurd en vind je ook hier. 

De bondsraad vormt de brug tussen de belangen van de verenigingen en de strategische koers van het KNKV. De bondsraadsleden hebben een toezichthoudende rol op de KNKV-directie en het bondsbestuur, stemmen gezamenlijk in met het strategisch jaarplan en hebben een controlerende taak op het resultaat. Meer over de bondsraad lees je hier.

Locatie en livestream  

De bondsraadsvergadering zal plaatsvinden in Hotel Papendal (Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem). Er zal geen livestream van de vergadering zijn, de audio opnamen zijn na de vergadering te beluisteren via de link die later toegestuurd zal worden.

Foto: Erik Mulder, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Leon Simons: 'Trots op verenigingen'
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Leon Simons: 'Trots op verenigingen'
Leon Simons heeft een rijk topkorfbalverleden en werkt al ruim twintig jaar bij het KNKV. Na werkzaam te zijn geweest als sportconsulent en coördinator Talentontwikkeling is hij sinds 1 december naast bondscoach van Nederland U19 ook werkzaam als korfbaladviseur. Vanuit deze rol adviseert en ondersteunt hij verenigingen bij technisch beleid, trainersbegeleiding, korfbal op school, korfbal […]
Lees meer
Telefonische bereikbaarheid Koningsdag
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Telefonische bereikbaarheid Koningsdag
Woensdag 27 april is het KNKV niet telefonisch bereikbaar in verband met Koningsdag. Vanaf donderdag 9.00 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk.
Lees meer
KNKV present bij Walk the Talk
KNKV Organisatie
KNKV present bij Walk the Talk
Leon Simons was zondag in het Zwiterse Genève namens het KNKV aanwezig bij Walk the Talk: The Health for All Challenge 2019. Dit is een 'gezondheidswandeling' waar hoogwaardigheidsbekleders uit de hele wereld op afkomen.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd