Skip to the main content

Zaterdag 16 april: Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy

Aankomende zaterdag is het zover: de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy! Welk team pakt tijdens het grootste binnensportevenement van Nederland de titel? Om 14.00 uur spelen DOS’46 A1 en TOP/LITTA A1 de finale A-jeugd en om 16.00 uur nemen Fortuna/Delta Logistiek en PKC/Vertom het tegen elkaar op in dé Korfbal Leaguewedstrijd van het jaar. Ben jij erbij?

Alle informatie over de finale vind je op korfbalfinale.nl. Tickets koop je hier.

Side-events op het voorplein

Voorafgaand aan de Korfbal Leaguefinale zijn er buiten op het voorplein van Ahoy diverse activiteiten waar iedereen aan mag meedoen en waar je leuke prijzen kunt winnen. Een toernooi, uitdagende challenges, springkussens en een echte Mizuno-challenge staan klaar om aan deel te nemen!

Meerdere wedstrijden op 16 april

Bij het plannen van de huidige zaalcompetitie was niet te voorkomen dat er op de dag van de Korfbal Leaguefinale in meerdere klassen wedstrijden worden gespeeld. Het KNKV hoopt dat zoveel mogelijk mensen hun eigen (verenigings)team kunnen aanmoedigen én naar de Korfbal Leaguefinale kunnen komen. Zo hebben zoveel mogelijk liefhebbers dubbel korfbalplezier.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!