Skip to the main content

Vrijdag 17 november: vrouwelijke coaches aan zet!

Trainers
Klik op de afbeelding om de flyer in groot formaat te zien.

Op vrijdagavond 17 november organiseren we op Papendal een inspirerende en informatieve avond speciaal voor vrouwelijke korfbalcoaches. Deze avond staat in het teken van kennisdeling, netwerken en empowerment. Een geweldige kans om jezelf als korfbalcoach verder te ontwikkelen, je te laten inspireren door succesvolle vrouwen in de sport en te netwerken met gelijkgestemden.

Programma

17:30 – 19:00 uur: Je bent van harte welkom om vanaf 17.30 uur aan te schuiven en te genieten van een maaltijd in een informele setting. Dit is alvast een goede gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

19:00 – 20:00 uur: We beginnen met een inspirerende sessie door onze bondscoaches Jan Niebeek en Ruben Boode. Ze zullen inzichten delen over ‘Van wedstrijdanalyse naar doeltreffende training’. Dit is een kans om te leren van de besten in het vak.

20:15 – 21:15 uur: Esther Huijsmans, een vooraanstaand expert op het gebied van vrouwelijk leiderschap, zal het tweede deel van de avond invullen. Ze geeft de presentatie ‘Winning from Within’, waarin ze praktische tips en inspirerende verhalen voor vrouwen deelt. Daarnaast interviewt ze toekomstig assistent-bondscoach Samantha Jonkman.

21:15 uur: Na het programma is er tijd om na te praten! De perfecte gelegenheid om over korfbal te praten, ideeën uit te wisselen en relaties op te bouwen met andere vrouwelijke korfbalcoaches.

Aanmelden en meer informatie

Meer informatie over de avond vind je hier. Via deze link kun je je ook aanmelden voor de avond.

Gerelateerde artikelen

Athletic Skills Model-opleidingen voor korfbaltrainers in 2024
Opleidingen Trainers
Athletic Skills Model-opleidingen voor korfbaltrainers in 2024
Wil jij je vaardigheden als trainer/coach verder ontwikkelen? Begin 2024 start Athletic Skills Model (ASM) weer met de ASM-instructeursopleiding Advanced, een opleiding die ook voor korfbaltrainers en -coaches interessant kan zijn. Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd model voor alle bewegers. De ASM-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld om dit model te leren implementeren binnen […]
Lees meer
Storing in de KNKV Wedstrijdzaken-app (update 14:15)
Competitie
Storing in de KNKV Wedstrijdzaken-app (update 14:15)
Er was een storing in de KNKV Wedstrijdzaken-app, waardoor het DWF ook niet beschikbaar was.  Update 14:15 uur: De app werkt weer. Doordat iedereen nu tegelijk inlogt kan het nog even duren voordat iedereen direct er in kan, maar dat is een kwestie van tijd. Afhandelen wedstrijden We verzoeken iedereen nu de storing opgelost is, […]
Lees meer
Bondsraadsvergadering 16 december 2023
KNKV Organisatie
Bondsraadsvergadering 16 december 2023
Zaterdag 16 december 2023 vindt er weer een bondsraadsvergadering plaats. De agenda en bijbehorende stukken voor deze vergadering zijn vandaag naar de verenigingen verstuurd en zijn ook hier te vinden. Deze vergadering, in de strategische cyclus de evaluerende vergadering genoemd, staat in het teken van het terugkijken op het afgelopen seizoen door middel van het […]
Lees meer

Topartikelen

Nationale selecties
TeamNL Korfbal wint elfde WK-goud in historische finale
Competitie
Definitief programma zaalcompetitie
Best practice Verenigingsservice
Er is weer een nieuw KNKV Magazine!