Skip to the main content

Vrouwelijke coaches aan zet: meld je aan voor de avond voor vrouwelijke korfbalcoaches!

Klik op de afbeelding om de flyer in groot formaat te zien.

Op vrijdagavond 17 november organiseren we een inspirerende en informatieve avond speciaal voor vrouwelijke korfbalcoaches. Deze avond staat in het teken van kennisdeling, netwerken en empowerment. Een geweldige kans om jezelf als korfbalcoach verder te ontwikkelen, je te laten inspireren door succesvolle vrouwen in de sport en te netwerken met gelijkgestemden.

Programma

17:30 – 19:00 uur: Je bent van harte welkom om vanaf 17.30 uur aan te schuiven en te genieten van een maaltijd in een informele setting. Dit is alvast een goede gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

19:00 – 20:00 uur: We beginnen met een inspirerende sessie door onze bondscoaches Jan Niebeek en Ruben Boode. Ze zullen inzichten delen over ‘Van wedstrijdanalyse naar doeltreffende training’. Dit is een kans om te leren van de besten in het vak.

20:15 – 21:15 uur: Esther Huijsmans, een vooraanstaand expert op het gebied van vrouwelijk leiderschap, zal het tweede deel van de avond invullen. Ze geeft de presentatie ‘Winning from Within’, waarin ze praktische tips en inspirerende verhalen voor vrouwen deelt. Daarnaast interviewt ze toekomstig assistent-bondscoach Samantha Jonkman.

21:15 uur: Na het programma is er tijd om na te praten! De perfecte gelegenheid om over korfbal te praten, ideeën uit te wisselen en relaties op te bouwen met andere vrouwelijke korfbalcoaches.

Details
  • Datum: 17 november
  • Tijd: Vanaf 17:30 uur inloop met een hapje eten, 19:00 start programma
  • Locatie: Bondskantoor KNKV, Papendallaan 60
Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de avond. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere avond voor vrouwelijke korfbalcoaches!

Kun je er niet bij zijn op 17 november, maar wil je wel graag op de hoogte geworden houden van initiatieven voor vrouwelijke coaches in de toekomst? Laat het dan weten via opleidingen@knkv.nl.