Skip to the main content

Vrienden- en vriendinnentraining

Afgelopen week gaven Renée van Ginkel en Joren van Nieuwenhuijzen vrienden- en vriendinnentraining bij korfbalvereniging DWS. De vereniging houdt het succes vast en gebruikt dit richting het nieuwe seizoen.

Voorzitter Bernard Schut: “We hebben waardenbonnen meegegeven, zodat de vrienden en vriendinnen ook na de vakantie kunnen komen trainen. Ook denken we voor het nieuwe seizoen na over een startdag met vrienden en vriendinnen.”

Korfbalzomer

Deze vrienden- en vriendinnentraining was onderdeel van de korfbalzomer. De komende maanden staan er nog drie korfbalzomeractiviteiten gepland.

Gerelateerde artikelen

Benchmark Dashboard: kijk hoe je vereniging ervoor staat
Bestuurders Verenigingsservice
Benchmark Dashboard: kijk hoe je vereniging ervoor staat
Bestuurders die in het voorjaar van 2020 de verenigingsmonitor hebben ingevuld, hebben in het najaar van 2020 toegang gekregen tot een persoonlijk Benchmark Dashboard. Hierin zie je hoe je vereniging ervoor staat ten opzichte van andere verenigingen en op welke terreinen het goed gaat en waar kansen liggen. Deze inzichten kun je gebruiken bij het […]
Lees meer
Het KNKV wenst iedereen fijne feestdagen
KNKV Organisatie
Het KNKV wenst iedereen fijne feestdagen
Het KNKV bedankt iedereen voor de flexibiliteit, inzet en samenwerking in het afgelopen jaar. Verder wenst het KNKV iedereen fijne feestdagen. Op naar een mooi 2022 in goede gezondheid!
Lees meer
TOPopleiders in de Sport: het opleiden van opleiders
Opleidingen
TOPopleiders in de Sport: het opleiden van opleiders
Vandaag verscheen op Sport KnowHow XL een artikel over het opleiden van opleiders in de sport. In het artikel komt Tineke Bosch (hoofd Opleidingen bij het KNKV) aan het woord.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt