Skip to the main content

Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties

Opleidingen Trainers

Wil jij je ontwikkelen als trainer en leren hoe je korfbalacties vanuit een wedstrijd uitwerkt naar thema’s voor een training? En wil je weten hoe je deze thema’s omzet naar wedstrijdechte oefenvormen die bijdragen aan de ontwikkeling van spelers en die aansluiten bij het niveau en de motivatie van het team? Meld je dan nu aan voor één van de tien KT3-opleidingen van dit seizoen.

Om er als trainer voor te zorgen dat iedereen met plezier naar de training komt en dat iedereen gemotiveerd blijft, is het belangrijk dat spelers zichzelf op een passend niveau kunnen blijven ontwikkelen. Tijdens de KT3-opleiding leer je hoe je van wedstrijdanalyse tot passende oefenstof komt. Hierbij staan impliciet leren, externe focus en differentieel leren centraal.

Opbouw van de opleiding

De opleiding loopt het hele seizoen en bestaat uit negen centrale bijeenkomsten waarin alle aspecten van training geven en coachen aan bod komen. Naast het volgen van de centrale bijeenkomsten traint en coacht de cursist het hele seizoen een team, zodat de cursist de opgedane kennis kan toepassen in de praktijk. Meer informatie over de KT3-opleiding vind je hier.

Dit jaar op tien locaties

Dit seizoen vindt de KT3-opleiding plaats op tien verschillende locaties in het land. Hieronder zie je op welke locaties de opleidingen dit seizoen plaatsvinden en wat de startdata zijn. Voor een aantal locaties is de startdatum nog niet bekend, maar dit zal sowieso in oktober of november zijn.

  • DOS’46 – Nijeveen, startdatum 1 november;
  • OWK – Oostwold, startdatum 25 oktober;
  • HKV/Ons Eibernest – Den Haag, startdatum 11 november;
  • KZ/Thermo4U – Koog aan de Zaan, startdatum 8 oktober;
  • SKF – Veenendaal, startdatum 8 oktober;
  • Rood-Wit – Wezep, startdatum 8 november;
  • MIA – Amersfoort, startdatum nog niet bekend;
  • Oxalis – Hegelsom, startdatum nog niet bekend;
  • DSC – Eindhoven, startdatum nog niet bekend;
  • DeetosSnel – Dordrecht, startdatum 8 oktober.
Aanmelden

Heb je interesse in het volgen van een KT3-opleiding? Stuur dan een mail naar opleidingen@knkv.nl. Je ontvangt dan een link naar een aanmeldformulier om je aanmelding definitief te maken. Snel aanmelden is belangrijk, want per locatie kunnen maximaal twaalf deelnemers meedoen. Op elke locatie gaat de opleiding van start als er acht of meer deelnemers zijn. Let op: voor de opleidingen die starten op 1 oktober kun je je aanmelden tot en met zondag 26 september.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!