Skip to the main content

Vakbeurs Sportaccommodaties: voor al je vragen over een toekomstbestendige sportaccommodatie

Accommodatie Verenigingsservice

Gaat jouw korfbalvereniging aan de slag met het meer toekomstbestendig maken van de sportaccommodatie? Of willen jullie aan de slag met de nieuwste technieken om energie te besparen? Kom dan op donderdag 9 maart naar de gratis Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten.

Dit is de enige beurs in Nederland waar sportaccommodaties centraal staan. Je kunt hier terecht voor informatie over het duurzaam ontwikkelen, inrichten, beheren en onderhouden van je accommodatie. Voor verenigingen is deze beurs een kans om alle producten, diensten, innovaties en partijen op één plek te zien en ontmoeten, wat veel losse afspraken kan schelen.

Waarvoor kun je terecht op de vakbeurs?

Tijdens de vakbeurs kun je aanschuiven bij interessante lezingen over uiteenlopende thema’s. Zo leer je alles over de laatste trends en ontwikkelingen. Onder andere onderstaande onderwerpen komen op de beurs aan bod:

  • Bouw: bouw en renovatie van indoorhallen en clubgebouwen, ballonhallen, zijwanden en overkappingen.
  • Gebouwinrichting: inrichting van clubhuizen, kantines, kleedkamers, materialenlokalen en technische installaties.
  • Terreininrichting: verlichting, bestrating, hekwerk en groen, maar ook aan meubilair zoals prullenbakken en zitgelegenheden.
  • Ondergronden: alle denkbare sportondergronden, zowel voor binnen als voor buiten.
  • Sporttoestellen: leveranciers van sporttoestellen en overige sportapparatuur.
  • Dienstverlening: advies over en slimme oplossingen voor vraagstukken over sportaccommodaties, bijvoorbeeld op het gebied van aanleg, realisatie en renovatie.
  • Specifieke vragen en advies: bijvoorbeeld over certificering, verzekering, financiering en subsidies.
Wij zijn ook aanwezig!

Uiteraard zijn wij als KNKV deze dag ook aanwezig en ben je van harte welkom op het NOC*NSF-ontmoetingsplein van de sportbonden om vragen te stellen en om korfbalspecifieke kennis op te halen.

Meer informatie en toegangskaarten

De gratis toegangskaarten kun je hier bestellen. Meer informatie over de vakbeurs vind je op deze website.

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!