Skip to the main content

SportStroom geeft in roerige energietijden bespaartips en bouwkundig advies

Accommodatie Partners Verenigingsservice

SportStroom verlengde onlangs het contract met het KNKV voor nog eens twee jaar, tot 2024. Dat is goed nieuws voor korfbalverenigingen, zeker in de tijd waarin de energieprijzen de pan uitrijzen. SportStroom kan namelijk als energiecoach adviseren bij energiebesparende maatregelen. “We helpen verenigingen niet alleen met de inkoop van energie, maar helpen ook met verduurzamen. We hebben veel kennis in huis over hoe je betaalt, welke subsidies er zijn en welke technieken je kunt toepassen”, aldus Robert den Ouden (directeur SportStroom). 

 

De contractverlenging biedt volgens Den ouden nieuwe kansen. “We willen het bereik onder de verenigingen vergroten en nog meer de verenigingsondersteuners ondersteunen. En de hoofdzaak is natuurlijk om zoveel mogelijk verenigingen naar een zo laag mogelijke energierekening te krijgen. Dat is bij korfbalverenigingen lastig, omdat het complex vaak maar een halfjaar wordt gebruikt. Het loont dan niet om grote investeringen te doen. Anderzijds zijn investeringen met de huidige subsidies nog nooit zo snel terugverdiend.”

Meer over de contractverlenging met SportStroom lees je in het KNKV Magazine. 

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!