Skip to the main content

Scheidsrechtersopleidingen bij jouw vereniging via het Sportakkoord

Arbitrage Opleidingen

Wil jouw vereniging starten met het opleiden van KNKV- of jeugdscheidsrechters? Daar ondersteunen we als KNKV graag bij! En wist je dat dit vergoed wordt vanuit het Sportakkoord?

Scheidsrechtersopleidingen

Als scheidsrechter moet je verschillende competenties bezitten, denk bijvoorbeeld aan omgang met weerstand, besluitvaardigheid en duidelijke communicatie. In onze opleidingen ontwikkel je deze competenties en leer je hoe je als scheidsrechter een wedstrijd goed kunt begeleiden.

Meer informatie over onze scheidsrechtersopleidingen vind je hier.

Vergoeding vanuit het Sportakkoord

Als er binnen jouw vereniging minimaal vier scheidsrechters gezamenlijk starten die binnen de vereniging begeleid kunnen worden, kom je in aanmerking voor een vergoeding vanuit het Sportakkoord. Lukt het niet binnen je eigen vereniging? Vraag dan eens rond bij buurverenigingen, misschien krijgen jullie binnen de regio wel vier scheidsrechters bij elkaar. Let op: om de scheidsrechtersopleidingen van het KNKV te kunnen volgen, moet je in het bezit zijn van een VOG.

Voor financiële ondersteuning vanuit het lokale Sportakkoord voor een scheidsrechtersopleiding kun je terecht bij je verenigingsondersteuner vanuit de gemeente of het KNKV.

Starten bij jouw vereniging

Wil je starten met een scheidsrechtersopleiding bij jouw vereniging? Laat het ons dan weten via opleidingen@knkv.nl, dan nemen we contact met je op.

Foto: Helly Bonet

Gerelateerde artikelen

TeamNL Korfbal gaat weer langs bij verenigingen
Verenigingsservice
TeamNL Korfbal gaat weer langs bij verenigingen
De afgelopen periode konden verenigingen zich inschrijven voor de Fandagen van TeamNL Korfbal. Inmiddels is bekend waar ze plaats zullen vinden, namelijk bij Refleks (1 mei), Wolderwijd/DYZLE (8 mei) en HKC/Creon Kozijnen, Vriendenschaar (H) en GKV (G) (15 mei). Geen Fandagen bij jouw vereniging? Niet getreurd! Ook dit jaar verdeelt het KNKV weer een aantal […]
Lees meer
Doe mee met de voedselbankactie in april
Ledenwerving/-behoud Verenigingsservice
Doe mee met de voedselbankactie in april
Help inwoners in jouw regio door deel te nemen aan de voedselbankactie in april van het KNKV, andere sportbonden en NOC*NSF! De actie loopt in april omdat voedselbanken deze maand moeite hebben om voldoende boodschappen op voorraad te hebben. Je kunt zelf kiezen hoe en hoe lang je in april als club producten inzamelt. Meld […]
Lees meer
Leden voor de tuchtorganen gezocht!
KNKV Organisatie Tucht
Leden voor de tuchtorganen gezocht!
We zijn op zoek naar nieuwe leden voor de Tuchtcommissie en Commissie van Beroep (vrijwilligersfuncties). Ben jij sociaal, kritisch en heb je een passie voor sport en korfbal? En ben je op de hoogte van de voor het tuchtrecht relevante reglementen, of wil je je hierin verdiepen? Dan verwelkomen wij je graag in onze Tuchtcommissie […]
Lees meer

Topartikelen

Evenementen
Koop nu je tickets voor het NK Zaalkorfbal!
Evenementen
Business arrangement Korfbal Leaguefinale 2024
Best practice Verenigingsservice
Het nieuwe KNKV Magazine is uit!