Skip to the main content

Peter van der Terp bouwt samen met verenigingen aan verenigingsarbitrage

Arbitrage Opleidingen Verenigingsservice

Peter van der Terp is afgelopen september aan de slag gegaan als KNKV-medewerker arbitrage. Inmiddels heeft hij al mooie dingen bereikt, zoals het organiseren van succesvolle ontwikkelingsavonden voor scheidsrechters, de introductie van de verenigingscoach arbitrage en het opzetten van een werkgroep talenterkenning met scouts.  

Door het opstarten van de werkgroep talentherkenning kunnen talentvolle scheidsrechters sneller naar een hoger niveau promoveren. Zo zijn 22 scheidsrechters afgelopen veldseizoen al gescout en gepromoveerd. Meer over bovenstaande acties en plannen van Peter lees je in het KNKV Magazine. Ook als je aan de slag wil met arbitrage vind je interessante dingen in het magazine. 

Foto: Erwin Bartman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!