Vakbeurs Sportaccommodaties

Donderdag 5 maart 2020 vindt in Expo Houten de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats. Je komt daar alles te weten over ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van binnen- en buitensportaccommodaties. Met vele experts op de beursvloer en inspirerende sprekers tijdens diverse kennissessies is dit een interessante dag voor elke vereniging die meer wil weten over accommodaties.

Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties, voorheen de Dag van de Sportaccommodaties, verzamelen sportverenigingen, ambtenaren, sportbonden, dienstverleners en producenten zich op één plek. De hele markt is aanwezig en je hoort welke producten, diensten, innovaties en partijen van belang kunnen zijn voor jouw vereniging en wat de nieuwste mogelijkheden zijn.

Inspirerende sessies
Tijdens de beurs kun je aanschuiven bij kennissessies over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leer je in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen. De kennissessies gaan onder andere over verduurzaming, open sportparken, subsidies en De Groene Club. Hier vind je een overzicht en programma van alle kennissessies.

Specifieke vragen
Als jouw vereniging specifieke vragen heeft over de accommodatie dan is deze beurs de ideale plek om in korte tijd veel informatie te verzamelen. Je kunt hier, onder andere op het Sportbondenplein, terecht met al je vragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over duurzaamheid, sportvelden of het beheer van de accommodatie.

Verkiezing
Dit jaar is er ook de verkiezing 'Sportaccommodatie van het Jaar’, waarmee je een waardecheque voor jouw vereniging kunt winnen. Je maakt kans op deze waardecheque als je jouw vereniging voor 4 februari genomineerd hebt en 5 maart door de jury wordt verkozen tot mooiste en duurzaamste accommodatie van Nederland. Hier vind je meer informatie over de verkiezing.

Gratis ticket bestellen
Toegangskaarten voor de Vakbeurs Sportaccommodaties zijn gratis en kun je exclusief en eenvoudig verkrijgen via In The Pocket. Deze kaarten geven je toegang tot de beursvloer en alle lezingen. Meer informatie over de Vakbeurs Sportaccommodaties vind je hier.

Datum: 18 februari 2020 uur

Accommodatie