Skip to the main content

Nationale Sport Vakbeurs in november

Accommodatie Bestuurders

Op woensdag 10 november vindt in Gorinchem de tiende editie van de Nationale Sport Vakbeurs plaats. Hier kunnen verenigingsbestuurders diverse dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld ontmoeten, productinnovaties bekijken en kennis opdoen over de meeste actuele onderwerpen in de sport. Tijdens de beurs staat het netwerken en het delen van kennis centraal.

Er is deze dag een sterk inhoudelijk programma met interessante kennissessies, amusement met bekende gezichten en sportieve activiteiten. Op de beurs kunnen bestuurders alle productinnovaties van dichtbij bekijken en alle voordelen voor sportverenigingen ontdekken. Bij vrijwel iedere stand zijn er interessante beursacties. Het volledige programma met informatie over de kennissessies vind je hier. Meer informatie over de vakbeurs vind je hier en gratis tickets bestel je hier.

Aftermovie 2019

Ben je benieuwd naar hoe de Nationale Sport Vakbeurs eruitziet? Bekijk dan onderstaande aftermovie.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Alle online bijeenkomsten en webinars op een rij
Bestuurders Verenigingsservice
Alle online bijeenkomsten en webinars op een rij

Ook dit seizoen is het KNKV verenigingen blijven ondersteunen. Dit deed het KNKV onder andere door online bijeenkomsten en webinars te organiseren op het gebied van technisch beleid, vrijwilligers, besturen, accommodatie en …

Lees meer
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem
Accommodatie Best practice
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem

De nieuwe kantine van Oost-Arnhem is het resultaat van goede samenwerkingen. De kantine heeft een maatschappelijke functie en is een ‘clubhuis van de buurt’. Hoe kreeg de vereniging dit voor elkaar?

Lees meer
Inspiratiesessies gezondere sportomgeving
Accommodatie Gezondere sportomgeving
Inspiratiesessies gezondere sportomgeving

Wil jouw vereniging aan de slag met het creëren van een gezondere sportomgeving en wil je weten hoe je dit kunt realiseren? Op 13 en 22 september organiseert Academie voor Sportkader in …

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Kom jij het bondsbestuur versterken?
Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Best practice Bestuurders
Succesverhalen over arbitrage en trainers in nieuwste KNKV Magazine