Skip to the main content

Nationale Sport Vakbeurs in november

Accommodatie Bestuurders

Op woensdag 10 november vindt in Gorinchem de tiende editie van de Nationale Sport Vakbeurs plaats. Hier kunnen verenigingsbestuurders diverse dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld ontmoeten, productinnovaties bekijken en kennis opdoen over de meeste actuele onderwerpen in de sport. Tijdens de beurs staat het netwerken en het delen van kennis centraal.

Er is deze dag een sterk inhoudelijk programma met interessante kennissessies, amusement met bekende gezichten en sportieve activiteiten. Op de beurs kunnen bestuurders alle productinnovaties van dichtbij bekijken en alle voordelen voor sportverenigingen ontdekken. Bij vrijwel iedere stand zijn er interessante beursacties. Het volledige programma met informatie over de kennissessies vind je hier. Meer informatie over de vakbeurs vind je hier en gratis tickets bestel je hier.

Aftermovie 2019

Ben je benieuwd naar hoe de Nationale Sport Vakbeurs eruitziet? Bekijk dan onderstaande aftermovie.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Vandaag is er weer een nieuwe editie van het KNKV Magazine gepubliceerd. Hierin lees je onder andere hoe je extra inkomsten kunt genereren voor jouw vereniging en welke acties succesvol zijn bij andere verenigingen, hoe je leden die gaan studeren kunt behouden en hoe je een succesvolle mediacrew opzet en daarmee tot een volwaardige livestreamuitzending komt.  
Lees meer
Verenigingsmonitor: benchmarkdashboard gelanceerd
Bestuurders
Verenigingsmonitor: benchmarkdashboard gelanceerd
Voor de zomervakantie hebben 174 verenigingen de verenigingsmonitor ingevuld. Vanaf vandaag kunnen de bestuurders van deze verenigingen inloggen in hun persoonlijke benchmarkdashboard.
Lees meer
Update: FAQ Corona
Accommodatie Competitie Verenigingsservice
Update: FAQ Corona
Per 25 september zijn er wijzigingen in de landelijke coronamaatregelen. Op de pagina 'FAQ Corona' vind je de actuele informatie, op basis van het protocol van NOC*NSF.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt