Skip to the main content

Met jouw vereniging naar de Kenonz Korfbal Leaguefinale?

Verenigingsservice

Vorige maand is de kaartverkoop gestart voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale op 15 april a.s. in Rotterdam Ahoy. De finale is dankzij de rijke historie en sfeervolle ambiance inmiddels uitgegroeid tot het summum van het korfbal. Wedstrijden van ongekende klasse en de plek waar korfballiefhebbers elkaar ontmoeten en samen het kloppende hart van de sport vormen.

Met je vereniging naar de finale
Om die ontmoeting te stimuleren hebben wij tickets met aantrekkelijke groepskorting waarmee je jouw korfbalvereniging blij maakt! Want wat is er leuker én gezelliger dan met een grote groep naar de finale te gaan?

Toolkit communicatie
Wil je weten hoe je binnen jouw vereniging de Kenonz Korfbal Leaguefinale onder de aandacht brengt? Wij hebben een toolkit gemaakt met handige video’s en afbeeldingen waarmee je de #korfbalfinale bij jouw vereniging promoot! Deze toolkit kan je hier downloaden.

Heb je een vraag over het bestellen van je verenigingstickets? Neem contact op met onze ticketpartner CM via support.ticketing.cm.com.

Dag vol vermaak
Naast een hopelijk zinderende finale, staat er dit jaar ook fantastisch entertainment op het programma. We zorgen voor vermaak rondom de wedstrijden en tussen de A-finale en de Korfbal Leaguefinale gaan we all-in. We hebben Rihanna helaas niet kunnen strikken voor onze halftime show, maar we beloven wel een spectaculaire middag! 

Activiteiten op het voorplein
De hele dag zijn er buiten op het voorplein van Ahoy diverse activiteiten waar iedereen aan mag meedoen en waar je leuke prijzen kunt winnen. Zo staat er een grote opblaasstormbaan en kun je leuke prijzen winnen door de highscore te halen op een van de vijf korfbalchallenges. Ook kun je een van de korfbalclinics volgen onder begeleiding van talentvolle spelers en speelsters van Nederland U17.

Voor de jeugdige toeschouwers is er dus de hele dag al van alles te beleven op het voorplein van Rotterdam Ahoy. Van 10.30 tot 12.30 uur vindt hier ook een toernooi voor E-jeugd plaats. Aanmelden kan hier.

Gerelateerde artikelen

Korfbalspektakel 2.0 op 6 april in Den Bosch
Evenementen
Korfbalspektakel 2.0 op 6 april in Den Bosch
Op zaterdag 6 april staat de Maaspoort in Den Bosch de hele dag in het teken van korfbal! Net als vorig jaar vinden op deze locatie ’s avonds de finales van de A-jeugd Hoofdklasse dames en Topklasse dames plaats. Maar er is meer: ook de finales van de D-, C- en B-jeugd Hoofdklasse (gemengd) worden […]
Lees meer
Inspirerende werksessies en creatieve ideeën rondom het versterken van het korfbalimago
Strategische projecten Verenigingsservice
Inspirerende werksessies en creatieve ideeën rondom het versterken van het korfbalimago
Erik Broeren, Manager Marketing en Communicatie, vertelt in het KNKV Magazine over de voortgang van het project ‘Het versterken van het korfbalimago’. “Dit project, ontstaan vanuit ons strategisch plan, richt zich op het breder uitdragen van de kernwaarden die onze sport uniek maken: dynamisch, open, samen en gelijkwaardig. Het hoofddoel is het versterken van zowel […]
Lees meer
TeamNL Korfbal gaat weer langs bij verenigingen
Verenigingsservice
TeamNL Korfbal gaat weer langs bij verenigingen
De afgelopen periode konden verenigingen zich inschrijven voor de Fandagen van TeamNL Korfbal. Inmiddels is bekend waar ze plaats zullen vinden, namelijk bij Refleks (1 mei), Wolderwijd/DYZLE (8 mei) en HKC/Creon Kozijnen, Vriendenschaar (H) en GKV (G) (15 mei). Geen Fandagen bij jouw vereniging? Niet getreurd! Ook dit jaar verdeelt het KNKV weer een aantal […]
Lees meer

Topartikelen

Evenementen
Koop nu je tickets voor het NK Zaalkorfbal!
Evenementen
Business arrangement Korfbal Leaguefinale 2024
Best practice Verenigingsservice
Het nieuwe KNKV Magazine is uit!