Skip to the main content

Meld je aan voor de KT3-opleiding!

Opleidingen Trainers

Wil jij jouw skills als korfbaltrainer verbeteren en meer leren over bijvoorbeeld de korfbalacties en het maken van wedstrijdechte trainingen? Het is nu mogelijk om je aan te melden voor de KT3-opleiding voor komend seizoen.

In de KT3-opleiding staat het proces centraal dat een trainer/trainster doorloopt: vanuit de wedstrijd korfbalacties uitwerken naar thema’s en trainingen die aansluiten bij het niveau, talent en motivatie van de ploeg. Hoe kom ik van wedstrijd naar training? Welke thema’s passen bij mijn ploeg? Hoe creëer ik een omgeving waar spelers zich ontwikkelen? Wat is een efficiënte manier van coachen?

Meer informatie over de KT3-opleiding vind je hier.

Volledig vernieuwde opleidingen

We hebben onze opleidingen afgelopen seizoen volledig vernieuwd. In de nieuwe opleidingen werk je in een online leeromgeving, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daarnaast proberen we aan te sluiten op jouw persoonlijke leerbehoeften. Leer bijvoorbeeld door middel van video’s, podcasts en/of interactieve opdrachten en kijk kom meer te weten over onderwerpen die jij interessant vindt, zoals prestatiegedrag, wedstrijdanalyse of teamontwikkeling.

Aanmelden

Is bovenstaand iets voor jou? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Let op: om je aan te melden voor de KT4-opleiding moet je in het bezit zijn van een in Sportlink geregistreerde Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Je aanmelding is een voorlopige aanmelding. Wij zullen vervolgens kijken of er in jouw buurt een opleiding start, waarna je je definitief kunt inschrijven. Zijn er bij jouw vereniging meerdere trainer-coaches die zich verder willen ontwikkelen? Misschien kan de opleiding dan wel bij jouw vereniging worden gegeven! Neem daarvoor contact met ons op via opleidingen@knkv.nl.

Foto: Helly Bonet

Gerelateerde artikelen

Talent TeamNL Korfbal is Wereldkampioen!
Nationale selecties
Talent TeamNL Korfbal is Wereldkampioen!
Talent TeamNL Korfbal speelde afgelopen week het U21 World Korfball Championship 2024 in het Turkse Kemer. Na een ontzettend sterk toernooi bleek Nederland ook in de finale onverslaanbaar. Er werd met 6-24 gewonnen van België en daarmee is de ploeg van bondscoaches Kees en Mike Vliestra Wereldkampioen. Talent TeamNL Korfbal begon direct scherp aan het […]
Lees meer
Competitie 2.0: nog een keer alles op een rijtje
Competitie Verenigingsservice
Competitie 2.0: nog een keer alles op een rijtje
De afgelopen periode hield Team Competitie weer een ronde door Nederland om de verenigingen bij te praten over de laatste stand van zaken met betrekking tot Competitie 2.0. Kon jij er niet bijzijn tijdens de avond in jouw regio of wil je alles nog eens nalezen? In het KNKV Magazine nemen we je nogmaals mee […]
Lees meer
'Elk einde is het begin van iets nieuws'
KNKV Organisatie
'Elk einde is het begin van iets nieuws'
Na een uitermate succesvolle samenwerking heeft Jan Niebeek afgelopen maand afscheid genomen van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond. Gert-Jan Kraaijeveld, die veel ervaring heeft binnen de korfbalwereld, volgt Jan op als technisch directeur. In het KNKV Magazine blikken ze samen terug en vooruit. Jan Niebeek kijkt onder andere tevreden terug op de professionalisering van topkorfbal. Ook […]
Lees meer

Topartikelen

Ledenwerving/-behoud Trainers
KNKV komt met gratis MDT-traject voor jonge korfbaltrainers
Nationale selecties
Talent TeamNL Korfbal is Wereldkampioen!
Opleidingen Trainers Verenigingsservice
We gaan weer naar de verenigingen met Training geven: de basics