Skip to the main content

Koningsspelen: het Koningsspelenlied

Ledenwerving/-behoud

Deze maand, vrijdag 22 april, vinden de Koningsspelen plaats. Veel korfbalverenigingen zijn dan actief om basisschoolkinderen kennis laten maken met korfbal en met de vereniging. Traditiegetrouw worden de Koningsspelen ondersteund door een Koningsspelenlied en dans. Het gloednieuwe lied is nu uit.

Het nieuwe Koningsspelenlied sluit aan op het thema ‘Voel Je Fit’ en staat in het teken van deze speciale jubileumeditie van de Koningsspelen. Zo zingen de kinderen in dit vrolijke nummer een stukje van alle negen nummers van de afgelopen Koningsspelen en dagen ze alle kinderen uit om fit te worden. Het liedje en de dans van ‘FitTop10’ zorgt voor de feestelijke start van de Koningsspelen op 22 april.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

This is Korfball Tour van start
Ledenwerving/-behoud Nationale selecties
This is Korfball Tour van start
Dinsdagavond 18 mei ging de This is Korfball Tour van start met een bezoek van TeamNL Korfbal aan Korbis. In Waddinxveen stonden voor de jeugd van Korbis clinics van de internationals op het programma, terwijl bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode de trainers van een clinic voorzagen. Vandaag gaven de internationals korfbalclinics op diverse […]
Lees meer
Juni: vrienden en vriendinnenmaand
Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud
Juni: vrienden en vriendinnenmaand
Hoe leuk is het om bij de jeugd vrienden- en vriendinnen mee te laten trainen? Het KNKV heeft dan ook juni uitgeroepen tot vrienden- en vriendinnenmaand. Dat betekent dat elke dag in juni KNKV-trainers het land in gaan om verenigingen te helpen bij hun vrienden- en vriendinnentraining. Met deze ledenwervingsactiviteit geef je je vereniging een […]
Lees meer
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien
Best practice Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien
De Kangoeroe Klup van Roda is de laatste jaren flink gegroeid. Door de trainingen naar de gymzaal van een school te verplaatsen, verwelkomde de vereniging in één klap achttien nieuwe kangoeroes.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd