Skip to the main content

KNKV en Herzog verlengen sponsorovereenkomst met twee jaar 

Partners

De sponsorovereenkomst tussen het KNKV en Herzog Medical is met twee jaar verlengd. Sinds 2018 voorziet Herzog de selectie van TeamNL Korfbal van compressiekousen en -tubes. Bovendien heeft de selectie de beschikking over recoverymiddelen, zoals de Compry Recovery Pro.  

Herzog Medical werd in 2008 opgericht en is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Herzog heeft een groot assortiment met (compressie)producten ter preventie van blessures en ondersteuning bij herstel na inspanningen.

Esther Cordus (44-voudig international en speelster bij KZ/Thermo4U) en Harjan Visscher (ook 44-voudig international en speler van LDODK/Rinsma Modeplein) zijn ambassadeur van Herzog Medical. 

Harald Herzog, oprichter en directeur van Herzog Medical: “Ik ben blij dat wij onze samenwerking met het KNKV continueren. Hierdoor kunnen wij een bijdrage blijven leveren om de diverse nationale selecties blessurevrij te kunnen laten sporten.” 

Henry van Meerten, algemeen directeur van het KNKV: “De jarenlange plezierige samenwerking met Herzog krijgt een mooi vervolg, waar wij erg content mee zijn. Zeker in deze tijd is het erg fijn dat partners vertrouwen in ons uitspreken via verlengingen. Mede dankzij de middelen van Herzog bieden we onze atleten het beste op het gebied van blessurepreventie en herstel na de grote inspanningen die zij leveren tijdens de trainingen en de wedstrijden.” 

Foto: Wouter Keuris

Gerelateerde artikelen

Korfbalspektakel 2.0 op 6 april in Den Bosch
Evenementen
Korfbalspektakel 2.0 op 6 april in Den Bosch
Op zaterdag 6 april staat de Maaspoort in Den Bosch de hele dag in het teken van korfbal! Net als vorig jaar vinden op deze locatie ’s avonds de finales van de A-jeugd Hoofdklasse dames en Topklasse dames plaats. Maar er is meer: ook de finales van de D-, C- en B-jeugd Hoofdklasse (gemengd) worden […]
Lees meer
Inspirerende werksessies en creatieve ideeën rondom het versterken van het korfbalimago
Strategische projecten Verenigingsservice
Inspirerende werksessies en creatieve ideeën rondom het versterken van het korfbalimago
Erik Broeren, Manager Marketing en Communicatie, vertelt in het KNKV Magazine over de voortgang van het project ‘Het versterken van het korfbalimago’. “Dit project, ontstaan vanuit ons strategisch plan, richt zich op het breder uitdragen van de kernwaarden die onze sport uniek maken: dynamisch, open, samen en gelijkwaardig. Het hoofddoel is het versterken van zowel […]
Lees meer
TeamNL Korfbal gaat weer langs bij verenigingen
Verenigingsservice
TeamNL Korfbal gaat weer langs bij verenigingen
De afgelopen periode konden verenigingen zich inschrijven voor de Fandagen van TeamNL Korfbal. Inmiddels is bekend waar ze plaats zullen vinden, namelijk bij Refleks (1 mei), Wolderwijd/DYZLE (8 mei) en HKC/Creon Kozijnen, Vriendenschaar (H) en GKV (G) (15 mei). Geen Fandagen bij jouw vereniging? Niet getreurd! Ook dit jaar verdeelt het KNKV weer een aantal […]
Lees meer

Topartikelen

Evenementen
Koop nu je tickets voor het NK Zaalkorfbal!
Evenementen
Business arrangement Korfbal Leaguefinale 2024
Best practice Verenigingsservice
Het nieuwe KNKV Magazine is uit!