Skip to the main content

KNKV en Herzog verlengen sponsorovereenkomst met twee jaar 

Partners

De sponsorovereenkomst tussen het KNKV en Herzog Medical is met twee jaar verlengd. Sinds 2018 voorziet Herzog de selectie van TeamNL Korfbal van compressiekousen en -tubes. Bovendien heeft de selectie de beschikking over recoverymiddelen, zoals de Compry Recovery Pro.  

Herzog Medical werd in 2008 opgericht en is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Herzog heeft een groot assortiment met (compressie)producten ter preventie van blessures en ondersteuning bij herstel na inspanningen.

Esther Cordus (44-voudig international en speelster bij KZ/Thermo4U) en Harjan Visscher (ook 44-voudig international en speler van LDODK/Rinsma Modeplein) zijn ambassadeur van Herzog Medical. 

Harald Herzog, oprichter en directeur van Herzog Medical: “Ik ben blij dat wij onze samenwerking met het KNKV continueren. Hierdoor kunnen wij een bijdrage blijven leveren om de diverse nationale selecties blessurevrij te kunnen laten sporten.” 

Henry van Meerten, algemeen directeur van het KNKV: “De jarenlange plezierige samenwerking met Herzog krijgt een mooi vervolg, waar wij erg content mee zijn. Zeker in deze tijd is het erg fijn dat partners vertrouwen in ons uitspreken via verlengingen. Mede dankzij de middelen van Herzog bieden we onze atleten het beste op het gebied van blessurepreventie en herstel na de grote inspanningen die zij leveren tijdens de trainingen en de wedstrijden.” 

Foto: Wouter Keuris

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!