Skip to the main content

Informeer je bezoekers via de KNKV Wedstrijdzaken-app

Verenigingsservice

Vanaf nu is het mogelijk om de bezoekers van je vereniging te informeren via de KNKV Wedstrijdzaken-app. Bijvoorbeeld om ze welkom te heten, te wijzen op de gedragsregels of te informeren over het toernooi dat op de planning staat.

In Sportlink Club heb je vanaf nu namelijk de mogelijkheid om een link naar een pagina van je verenigingswebsite te plaatsen. Voeg je deze link toe? Dan ziet iedereen in de app bij de accommodatie van je vereniging ‘Informatie voor bezoekers’ staan. Als bezoekers hierop klikken, worden ze doorgestuurd naar de door jou ingevoerde link.

De link kun je aanpassen wanneer je wilt. Zo kun je je bezoekers de ene week informeren over de loterij in de kantine en de andere week laat je ze weten dat er extra parkeerplekken beschikbaar zijn. Op deze manier zijn je bezoekers op de hoogte van belangrijke informatie over je vereniging via de KNKV Wedstrijdzaken-app.

Meer informatie over deze nieuwe mogelijkheid in de KNKV Wedstrijdzaken-app vind je op de servicewebsite van Sportlink.

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!