Skip to the main content

Verplaatsen van wedstrijden

Competitie

De afhandelingen van wijzigingsverzoeken in het wedstrijd- en breedtekorfbal gaan via Sportlink Club. Kort samengevat dient een vereniging een verzoek in via Sportlink Club en bevestigt de andere vereniging dit waardoor e.e.a. direct verwerkt wordt. Er is dan geen handeling van een KNKV-medewerker meer noodzakelijk wat het proces voor de verenigingen versneld. Tevens kunnen verenigingen de stand van zaken van de diverse verzoeken zelf in zien.

Voor de regels m.b.t. het verplaatsen van wedstrijd verwijzen wij naar het betreffende bestuursbesluit.

Handleidingen

De eerste handleiding gaat over het instellen van communicatieregels. Dit is noodzakelijk, zodat de juiste vrijwilligers binnen een vereniging de berichten ontvangen als er een wijzigingsverzoek is ingediend. De vereniging kan zelf bepalen wie en hoeveel koppelingen er in stand worden gebracht. Onder senioren valt hierbij ook midweek en G-korfbal, onder jeugd valt A-jeugd en jonger. De tweede handleiding gaat over het daadwerkelijk wijzigen van wedstrijden. Voor het wedstrijdkorfbal is van toepassing dat dit alleen naar midweekse momenten kan worden verplaatst.

Meest bekeken artikelen

Planning
Competitie
Planning
We hebben de planning op competitiegebied tot en met april 2024 voor verenigingen in beeld gebracht. Alle relevante data zijn in het overzicht (versie 29 maart 2023) terug te vinden, zoals de bekendmaking van de indelingen, het muteren van het programma in Sportlink Club, het inleveren van de A2- en B2-formulieren.
Lees meer
Competitie 2.0 - voortgang
Competitie
Competitie 2.0 - voortgang
Op deze pagina kun je de voortgang rondom het project Competitie 2.0 volgen. Laatst gewijzigd op 17 november 2022 Lopende zaken: De komende weken zullen er via diverse kanalen vragen het land in gaan, om weer extra inzichten vanuit korfballend Nederland te verzamelen. Wil jij ook jouw mening hierop geven? Vul dan dit formulier in! […]
Lees meer
Competitie
Formulieren
Binnen de competitie-activiteiten van het KNKV zijn er diverse formulieren in omloop. De formulieren zijn te vinden binnen de Sharepoint-omgeving van het KNKV. Het betreft de volgende formulieren: Competitie formulieren Formulier voor aanvragen spelersvervanging Strafformulier Aangifteformulier Competitie opgaven Formulieren voor de competitie opgave worden gericht aan de vereniging gezonden en zijn beschikbaar binnen de eigen vereniging. […]
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download