Skip to the main content

Benchmark dashboard is vanaf vandaag beschikbaar

Verenigingsservice

Met de start van het nieuwe seizoen staat er een mooie tool klaar voor alle verenigingen die dit jaar de verenigingsmonitor hebben ingevuld. Deze verenigingen kunnen vanaf vandaag inloggen in het benchmark dashboard. Hierin kunnen zij de resultaten van hun vereniging vergelijken met de resultaten van andere sportverenigingen. De informatie en inzichten uit het dashboard, kunnen input geven voor het (door)ontwikkelen van beleid, focuspunten en acties voor komend seizoen.

In het benchmark dashboard zie je als vereniging de resultaten terug vanuit de verenigingsmonitor 2023. Zo zie je bijvoorbeeld hoe hoog de contributie is bij verenigingen bij jou in de buurt, hoe andere verenigingen inkomsten genereren en hoe andere verenigingen omgaan met onderwerpen zoals ledenbeleid en opleidingen. Om de inzichten nog waardevoller en specifieker te maken, kun je in het dashboard door middel van filters benchmarkgroepen instellen.

Hoe werkt het dashboard?

Hoe het dashboard werkt, leggen we kort uit in deze video. Wil je weten hoe je álles uit het dashboard haalt? Meld jezelf dan aan voor het webinar op woensdagavond 11 oktober van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via deze link.

Inloggen en vragen

De secretarissen en voorzitters van alle verenigingen die de verenigingsmonitor dit jaar hebben ingevuld, hebben vanochtend een mail ontvangen over hoe zij kunnen inloggen.

Lukt het jou niet om in te loggen of heb je een vraag over de verenigingsmonitor of het gebruik van het benchmark dashboard? Neem dan contact op met projectleider Mariska Kool door een mail te sturen naar mariska.kool@knkv.nl of neem contact op met jouw verenigingsadviseur.

Gerelateerde artikelen

Dat is ook korfbal met Laura Dijkema en Esther Cordus
Nationale selecties
Dat is ook korfbal met Laura Dijkema en Esther Cordus
Om korfbal in de aanloop naar het WK in Taiwan onder de aandacht te brengen bij sportliefhebbers, zijn we gestart met de campagne ‘Dat is ook korfbal’. Onderdeel van deze campagne zijn de battles die TeamNL Korfbal-spelers en -speelsters aangaan met andere topsporters. In de eerste battle nam Harjan Visscher het op tegen topschaatser Kjeld […]
Lees meer
Vrijdag 17 november: vrouwelijke coaches aan zet!
Trainers
Vrijdag 17 november: vrouwelijke coaches aan zet!
Op vrijdagavond 17 november organiseren we op Papendal een inspirerende en informatieve avond speciaal voor vrouwelijke korfbalcoaches. Deze avond staat in het teken van kennisdeling, netwerken en empowerment. Een geweldige kans om jezelf als korfbalcoach verder te ontwikkelen, je te laten inspireren door succesvolle vrouwen in de sport en te netwerken met gelijkgestemden. Programma 17:30 […]
Lees meer
Week van de Scheidsrechter
Arbitrage
Week van de Scheidsrechter
Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober is de Week van de Scheidsrechter 2023. Hét jaarlijkse moment waarop we met en namens de gezamenlijke sport onze scheidsrechters, juryleden en officials bedanken voor hun inzet.  Ook als KNKV moedigen we korfballers en verenigingen aan om hun scheidsrechters en officials tijdens de Week van […]
Lees meer

Topartikelen

Nationale selecties
Dat is ook korfbal met Laura Dijkema en Esther Cordus
Trainers
Vrijdag 17 november: vrouwelijke coaches aan zet!
Nationale selecties
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal