Skip to the main content

Vrijwilligers gezocht voor het Korfbalspektakel 2.0!

Evenementen Vrijwilligers

Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen van een korfbalevent aan toegaat? Dit is je kans! Op zaterdag 6 april is het NK Zaalkorfbal in Den Bosch, met finales van de D-, C-, en B-jeugd en de A-jeugd Dames en Topklasse Dames. Ook organiseren we die middag het Korfbalspektakel 2.0, speciaal voor de D- en C-jeugd van dameskorfbalverenigingen. Wil jij een steentje bijdragen aan deze dag? Laat het ons dan weten!

We zoeken naar vrijwilligers voor de volgende taken:

  • Voorplein
    Op het voorplein van de Maaspoort in Den Bosch kunnen bezoekers van de finales hun skills testen. Als vrijwilliger enthousiasmeer je mensen om mee te doen en geef je uitleg over de activiteiten.
  • Challenges
    In de trainingszaal van de Maaspoort, dagen we de deelnemers van het Korfbalspektakel 2.0 uit om samen verschillende challenges uit te voeren en een zo hoog mogelijke score te behalen. Als vrijwilliger breng je je enthousiasme over op de deelnemende kinderen, geef je uitleg en zorg je ervoor dat alles goed en veilig verloopt.
  • Urban Korfball-toernooi
    Buiten spelen de deelnemende teams ‘Urban Korfball’, een gave vorm van mono-korfbal. Als wedstrijdsecretariaat zorg ervoor dat de wedstrijden goed en veilig verlopen, de uitslagen worden bijgehouden en het programma wordt omgeroepen. Indien nodig fluit je ook nog enkele wedstrijdjes.

Als vrijwilliger ontvang je van ons drinken, een snack voor tussendoor en avondeten. Daarnaast heb je na afloop van het Korfbalspektakel 2.0 gratis toegang tot de damesfinales. Draag jij bij aan een onvergetelijke dag voor bezoekers van de finales en deelnemers van het Korfbalspektakel 2.0? Meld je dan aan bij Kira Kovácsèk via kira.kovacsek@knkv.nl voor meer informatie.

Foto: Edwin Sonneveld, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

5 oefeningen om je training goed mee te starten!
Trainers
5 oefeningen om je training goed mee te starten!
Als trainer start je je training met een warming-up, maar laat dat nu vaak niet het favoriete onderdeel zijn van veel spelers… Leon Braunstahl, assistent-bondscoach van TeamNL Korfbal en fysiotherapeut, ziet het als een uitdaging om daar verandering in te brengen. In het nieuwe KNKV Magazine deelt hij vijf opwarmers, waarmee jij zorgt voor een lach […]
Lees meer
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
Nationale selecties
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
Afgelopen weekend is het Nederlands Beachkorfbalteam in het Thaise Pattaya Wereldkampioen geworden. In een spannende finale versloeg Oranje Taiwan met 7-4. In de groepsfase had Nederland nog met 5-6 verloren van Taiwan, maar in de finale startte de ploeg van bondscoach Roelof Koopmans goed en bij rust stond er een 3-1 voorsprong op het scorebord. […]
Lees meer
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Tijdens de lintjesregen op vrijdag 26 april ontvingen burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding. Ook dit jaar werden er zo’n 4500 burgers gedecoreerd. Heeft een lid van jouw vereniging een Koninklijke onderscheiding ontvangen? Laat dit dan weten aan het KNKV. Als een lid van jouw vereniging, die ook […]
Lees meer

Topartikelen

Nationale selecties
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
KNKV Organisatie
Word bondsraadslid en denk met ons mee!
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!