Skip to the main content

Zomereditie Tour de Camping in aantocht

Korfbalaanbod Partners

Traditiegetrouw organiseren we in samenwerking met RCN Vakantieparken twee weken lang ‘Tour de Camping’ tijdens de zomervakantie. Barry Schep en zijn team trekken langs de verschillende RCN parken met voor iedereen toegankelijke korfbalclinics.

Tour de Camping vindt plaats van 24 juli t/m 4 augustus. Schep krijgt onder andere ondersteuning van Lotte van Montfort (HKC), Ran Faber (LDODK/Rinsma Modeplein) en anderen. Dus: kun je het korfballen niet missen in de vakantie, volg dan een toffe clinic op één van onderstaande locaties.

We starten op maandag 24 juli om 13:00 uur op RCN De Noordster in Dwingeloo, op 25 juli staan we om 11:00 uur op RCN De Roggeberg in Appelscha, op 26 juli om 11:00 uur op RCN De Potten in Offingawier en we sluiten de eerste week af op 27 juli om 11:00 op RCN De Jagerstee in Epe.

In de tweede week reist Tour de Camping langs: RCN Zeewolde in Zeewolde op 31 juli, op 1 augustus vind je het team op RCN De Schotsman in Kamperland, op 2 augustus op RCN Het Grote Bos in Doorn en op 3 augustus op RCN De Flaasbloem in Chaam. Alle clinics van week twee beginnen om 11.00 uur.

Gerelateerde artikelen

KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
Op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, is het KNKV gesloten. We zijn die dag niet telefonisch bereikbaar. Vanaf dinsdag 21 mei zijn we weer normaal te bereiken. Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Opleidingen Trainers
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Ben jij een ambitieuze korfbaltrainer of -trainster? En wil je je graag ontwikkelen in het trainersvak? Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de KT4-opleiding voor het seizoen 2024-2025! De  KT4-opleiding is de hoogste korfbaltrainersopleiding van het KNKV. Tijdens deze opleiding sta jij als trainer/trainster centraal. Het programma bestaat onder andere […]
Lees meer
KNKV ontvangt €651.051 van Nederlandse Loterij
Partners
KNKV ontvangt €651.051 van Nederlandse Loterij
Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch bedrag ontvangen van Nederlandse Loterij. Met maar liefst €651.051 kunnen we onze dromen en ambities voor de korfbalsport realiseren. Daar zijn we heel blij mee! Met haar jaarlijkse afdracht steunt Nederlandse Loterij spelers, coaches, trainers, scheidsrechters en vrijwilligers in de Nederlandse sport. In totaal kan Nederlandse Loterij […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Bijeenkomsten over Competitie 2.0 en de Rompregeling Arbitrage
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!
KNKV Organisatie
Wijzigingen in de organisatiestructuur van het KNKV