Skip to the main content

Wijzigingen in de organisatiestructuur van het KNKV

KNKV Organisatie

Het KNKV kondigt enkele wijzigingen in de organisatiestructuur aan. Per 1 juli 2024 start Gert-Jan Kraaijeveld, op dit moment nog adjunct-directeur, als technisch directeur. Hij volgt daarmee Jan Niebeek op. Het MT van het KNKV wordt daarnaast per 1 juli 2024 versterkt met Bibi Terlouw, vanuit haar functie als manager marketing & communicatie. De werkzaamheden van de adjunct-directeur worden op een andere manier ingevuld.

Eénhoofdige directie

Het KNKV blijft een organisatie met een éénhoofdige directie. Dat betekent dat de algemeen directeur aan het hoofd van onze organisatie staat. De technisch directeur en de manager marketing & communicatie vullen het MT aan, maar leggen verantwoordelijkheid af aan de algemeen directeur. Daarmee houden we duidelijkheid in verantwoordelijkheden en leiderschap.

Foto: Jurjen Smid

Gerelateerde artikelen

KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
Op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, is het KNKV gesloten. We zijn die dag niet telefonisch bereikbaar. Vanaf dinsdag 21 mei zijn we weer normaal te bereiken. Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Opleidingen Trainers
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Ben jij een ambitieuze korfbaltrainer of -trainster? En wil je je graag ontwikkelen in het trainersvak? Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de KT4-opleiding voor het seizoen 2024-2025! De  KT4-opleiding is de hoogste korfbaltrainersopleiding van het KNKV. Tijdens deze opleiding sta jij als trainer/trainster centraal. Het programma bestaat onder andere […]
Lees meer
KNKV ontvangt €651.051 van Nederlandse Loterij
Partners
KNKV ontvangt €651.051 van Nederlandse Loterij
Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch bedrag ontvangen van Nederlandse Loterij. Met maar liefst €651.051 kunnen we onze dromen en ambities voor de korfbalsport realiseren. Daar zijn we heel blij mee! Met haar jaarlijkse afdracht steunt Nederlandse Loterij spelers, coaches, trainers, scheidsrechters en vrijwilligers in de Nederlandse sport. In totaal kan Nederlandse Loterij […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Bijeenkomsten over Competitie 2.0 en de Rompregeling Arbitrage
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!
KNKV Organisatie
Wijzigingen in de organisatiestructuur van het KNKV