Skip to the main content

NK G-korfbal bij Victum op 24 juni

Korfbalaanbod

Behalve de Nationale Korfbaldag bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen in Driebergen, vindt er op zaterdag 24 juni nog een korfbalfestijn plaats, namelijk het NK G-korfbal bij Victum in Houten. Het belooft een onvergetelijke dag te worden voor G-korfballers.

Tijdens het toernooi zijn er poules voor zowel achttallen als viertallen. Het toernooi wordt om 9.30 uur geopend met het voorstellen van de teams, het zingen van het Wilhelmus en een toespraak van burgemeester Gilbert Isabella van Houten. Om 10.00 uur zal de eerste wedstrijd van start gaan. Om 15.50 uur worden de laatste wedstrijden gespeeld. Om 17.00 uur zal bondsbestuurslid Marita Verkaik de prijsuitreiking verzorgen, waar zal blijken welke teams zich Nederlands Kampioen G-korfbal mogen noemen.

Meer informatie over het NK G-korfbal vind je op de website van Victum.

Foto: Winanda van Zwamen, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
Op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, is het KNKV gesloten. We zijn die dag niet telefonisch bereikbaar. Vanaf dinsdag 21 mei zijn we weer normaal te bereiken. Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Opleidingen Trainers
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Ben jij een ambitieuze korfbaltrainer of -trainster? En wil je je graag ontwikkelen in het trainersvak? Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de KT4-opleiding voor het seizoen 2024-2025! De  KT4-opleiding is de hoogste korfbaltrainersopleiding van het KNKV. Tijdens deze opleiding sta jij als trainer/trainster centraal. Het programma bestaat onder andere […]
Lees meer
KNKV ontvangt €651.051 van Nederlandse Loterij
Partners
KNKV ontvangt €651.051 van Nederlandse Loterij
Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch bedrag ontvangen van Nederlandse Loterij. Met maar liefst €651.051 kunnen we onze dromen en ambities voor de korfbalsport realiseren. Daar zijn we heel blij mee! Met haar jaarlijkse afdracht steunt Nederlandse Loterij spelers, coaches, trainers, scheidsrechters en vrijwilligers in de Nederlandse sport. In totaal kan Nederlandse Loterij […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Bijeenkomsten over Competitie 2.0 en de Rompregeling Arbitrage
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!
KNKV Organisatie
Wijzigingen in de organisatiestructuur van het KNKV