Skip to the main content

Vacature (parttime) korfbaladviseur

KNKV Organisatie

Word jij de nieuwe aanwinst van onze organisatie? Wij zijn op zoek naar iemand die ons ondersteunt bij het adviseren, inspireren en faciliteren over korfbalinhoudelijke onderwerpen richting verenigingen, kader en lokaal netwerk. Heb je een HBO sportgerichte opleiding, ben je in het bezit van korfbaltechnische kennis & vaardigheden en heb je ervaring in lesgeven, trainingen verzorgen? Reageer dan voor 31 december 2022 op deze vacature.

Als korfbaladviseur ga jij adviseren, jouw kennis inzetten en samenwerken. Je adviseert verenigingen over korfbaltechnische vraagstukken. Verder bezit je de vaardigheid om mensen te inspireren en kennis over te brengen en ga je samenwerken met onder andere de verenigingsadviseurs. Alles over wat we van jou verwachten, wat jij van ons mag verwachten en hoe je kunt reageren lees je in de volledige vacaturetekst.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
Op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, is het KNKV gesloten. We zijn die dag niet telefonisch bereikbaar. Vanaf dinsdag 21 mei zijn we weer normaal te bereiken. Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Opleidingen Trainers
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Ben jij een ambitieuze korfbaltrainer of -trainster? En wil je je graag ontwikkelen in het trainersvak? Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de KT4-opleiding voor het seizoen 2024-2025! De  KT4-opleiding is de hoogste korfbaltrainersopleiding van het KNKV. Tijdens deze opleiding sta jij als trainer/trainster centraal. Het programma bestaat onder andere […]
Lees meer
KNKV ontvangt €651.051 van Nederlandse Loterij
Partners
KNKV ontvangt €651.051 van Nederlandse Loterij
Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch bedrag ontvangen van Nederlandse Loterij. Met maar liefst €651.051 kunnen we onze dromen en ambities voor de korfbalsport realiseren. Daar zijn we heel blij mee! Met haar jaarlijkse afdracht steunt Nederlandse Loterij spelers, coaches, trainers, scheidsrechters en vrijwilligers in de Nederlandse sport. In totaal kan Nederlandse Loterij […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Bijeenkomsten over Competitie 2.0 en de Rompregeling Arbitrage
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!
KNKV Organisatie
Wijzigingen in de organisatiestructuur van het KNKV