Skip to the main content

Inspiratie, ervaringen en successen in nieuwste KNKV Magazine

Best practice

Zeven korfbalverenigingen uit Den Haag werken gezamenlijk aan de regionale groei van de korfbalsport en korfbalvereniging Fortissimo plukt de vruchten van trainersbegeleiding. De successen van deze verenigingen komen voort uit een goede aanpak. In het nieuwste KNKV Magazine vertellen deze verenigingen over hun aanpak en over hun resultaten. Je vindt het nieuwste magazine hier.

In deze editie kom je ook meer te weten over een aantal KNKV-vrijwilligers. Zo vertelt Elline Diedering over haar functie als lid van de tuchtcommissie en vertellen kersverse bondsraadsleden Lindy van den Heuvel en Stefan van der Padt over hun rol als vertegenwoordigers van verenigingen. Verder vind je informatie over het digitale korfbalcongres dat plaatsvindt van 9 tot en met 13 mei en komt de hervorming van de zaalcompetitie nogmaals aan bod.

KNKV Magazines

Het online KNKV Magazine verschijnt ongeveer één keer per twee maanden. Met de verhalen in het magazine inspireert en informeert het KNKV verenigingen, bestuurders, vrijwilligers, ouders en met relevante verhalen uit de praktijk. De verhalen kunnen ideeën geven voor acties bij je eigen vereniging. Een overzicht van alle magazines vind je hier.

Jouw vereniging in het magazine?

In het magazine staan regelmatig verenigingen in de spotlight, omdat ze succesvol zijn op een bepaald gebied en graag hun ervaringen delen. Heeft jouw vereniging een succesverhaal en deel je graag je ervaring? Meld je vereniging dan aan en wie weet staat je vereniging in de spotlight in het volgende magazine. Als je je verhaal wil delen, stuur dan een e-mail naar communicatie@knkv.nl.

KNKV Magazine direct in je mailbox

Als je het magazine rechtstreeks in je mailbox wilt ontvangen dan kun je je aanmelden via Mijn Korfbal. Na het inloggen kun je je via de optie ‘nieuwsbrieven’ (links) inschrijven voor het magazine. Je dient hiervoor geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

Optimale leesbaarheid

Voor een optimale leesbaarheid van dit responsive magazine op een pc of laptop kan het wijzigen van je beeldschermverhoudingen in enkele gevallen gewenst zijn. Lees je het magazine op je mobiel dan geeft het in horizontale stand de beste weergave.

Foto: Edwin Sonneveld, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

5 oefeningen om je training goed mee te starten!
Trainers
5 oefeningen om je training goed mee te starten!
Als trainer start je je training met een warming-up, maar laat dat nu vaak niet het favoriete onderdeel zijn van veel spelers… Leon Braunstahl, assistent-bondscoach van TeamNL Korfbal en fysiotherapeut, ziet het als een uitdaging om daar verandering in te brengen. In het nieuwe KNKV Magazine deelt hij vijf opwarmers, waarmee jij zorgt voor een lach […]
Lees meer
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
Nationale selecties
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
Afgelopen weekend is het Nederlands Beachkorfbalteam in het Thaise Pattaya Wereldkampioen geworden. In een spannende finale versloeg Oranje Taiwan met 7-4. In de groepsfase had Nederland nog met 5-6 verloren van Taiwan, maar in de finale startte de ploeg van bondscoach Roelof Koopmans goed en bij rust stond er een 3-1 voorsprong op het scorebord. […]
Lees meer
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Tijdens de lintjesregen op vrijdag 26 april ontvingen burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding. Ook dit jaar werden er zo’n 4500 burgers gedecoreerd. Heeft een lid van jouw vereniging een Koninklijke onderscheiding ontvangen? Laat dit dan weten aan het KNKV. Als een lid van jouw vereniging, die ook […]
Lees meer

Topartikelen

Nationale selecties
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
KNKV Organisatie
Word bondsraadslid en denk met ons mee!
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!