Skip to the main content

70 scheidsrechters gepromoveerd in 2023-2024

Arbitrage

In het seizoen 2023-2024 zijn er in totaal 70 scheidsrechters gepromoveerd. We zijn trots op de ontwikkeling die deze scheidsrechters hebben laten zien en zijn blij dat het begeleiden van scheidsrechters zijn vruchten afwerpt.

Vorig seizoen zijn we gestart met het scouten en begeleiden van scheidsrechters in plaats van het beoordelen. Op die manier willen we iedere scheidsrechters zo snel mogelijk op zijn/haar niveau laten fluiten, zodat ze sneller kunnen ontwikkelen. Onder leiding van de werkgroep talentherkenning worden wekelijks scouts en begeleiders op pad gestuurd.

Afgelopen seizoen waren er vier meetmomenten. Op 1 november deden 14 scheidsrechters een stap omhoog, op 1 februari nog eens 21. Op 1 april promoveerden er weer 14 scheidsrechters en op 1 juli waren dat er opnieuw 21.

Wij feliciteren Agnes, Rene, Toos, Bennie, Jochem, Edwin, Lennart, Nathan, Wilmer, Gerke, Jelle, Jos, Untje, Jasper, Tiemen, Tim, Jaap, Jelmer, Bennie, Dennis, Rick, Justin, Jelle, Peter, Ferencz, Victor, Tycho, Rudi, Wilco, Sarah, Tom, Boas, Menno, Inge, Yanga, Kees, Michel, Rick, Lennart, Jos, Jasper, Peter, Justin, Stephan, Ron, Gerrit, Corden, René, Arnold, Martijn, Jouke, Eelco, Peter, Rick, Lennart, Ferenz, Rutger, Jasper, Stefan, Youri, Michel, Jochem, Erik, Johannes, Robert, Thibault, Jochem, Edwin, Kurt en Paulien van harte met hun promotie naar een hogere groep in het scheidsrechtersvak! Veel succes met het leiden van wedstrijden in het seizoen 2024-2025!

Ben je benieuwd of er bij jouw vereniging ook talentvolle scheidsrechters rondlopen? Ga dan aan de slag met verenigingsarbitrage. Meer informatie vind je hier. Wil je ondersteuning? Neem dan contact op met je verenigingsadviseur.

Foto: Jeroen van den Berg

Gerelateerde artikelen

Talent TeamNL Korfbal is Wereldkampioen!
Nationale selecties
Talent TeamNL Korfbal is Wereldkampioen!
Talent TeamNL Korfbal speelde afgelopen week het U21 World Korfball Championship 2024 in het Turkse Kemer. Na een ontzettend sterk toernooi bleek Nederland ook in de finale onverslaanbaar. Er werd met 6-24 gewonnen van België en daarmee is de ploeg van bondscoaches Kees en Mike Vliestra Wereldkampioen. Talent TeamNL Korfbal begon direct scherp aan het […]
Lees meer
Competitie 2.0: nog een keer alles op een rijtje
Competitie Verenigingsservice
Competitie 2.0: nog een keer alles op een rijtje
De afgelopen periode hield Team Competitie weer een ronde door Nederland om de verenigingen bij te praten over de laatste stand van zaken met betrekking tot Competitie 2.0. Kon jij er niet bijzijn tijdens de avond in jouw regio of wil je alles nog eens nalezen? In het KNKV Magazine nemen we je nogmaals mee […]
Lees meer
'Elk einde is het begin van iets nieuws'
KNKV Organisatie
'Elk einde is het begin van iets nieuws'
Na een uitermate succesvolle samenwerking heeft Jan Niebeek afgelopen maand afscheid genomen van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond. Gert-Jan Kraaijeveld, die veel ervaring heeft binnen de korfbalwereld, volgt Jan op als technisch directeur. In het KNKV Magazine blikken ze samen terug en vooruit. Jan Niebeek kijkt onder andere tevreden terug op de professionalisering van topkorfbal. Ook […]
Lees meer

Topartikelen

Ledenwerving/-behoud Trainers
KNKV komt met gratis MDT-traject voor jonge korfbaltrainers
Nationale selecties
Talent TeamNL Korfbal is Wereldkampioen!
Opleidingen Trainers Verenigingsservice
We gaan weer naar de verenigingen met Training geven: de basics