Skip to the main content

Wordt jouw vereniging ‘Sportaccommodatie van het Jaar 2022’?

Accommodatie

Iedere sporter is gebaat bij een toekomstbestendige sportaccommodatie. Hierin speelt duurzaamheid een sleutelrol. Dit jaar is men bij de verkiezing van de ‘Sportaccommodatie van het jaar’ daarom op zoek naar het beste initiatief op het gebied van duurzaamheid. En dan niet alleen naar de plannen, maar vooral naar wat er al gerealiseerd is. Naast de eretitel ‘Sportaccommodatie van het jaar 2022’ ontvangt de winnaar een cheque van €2000,- om te besteden aan de accommodatie. Wil jij jouw vereniging in de spotlight zetten? Meld je dan uiterlijk 1 maart aan!

De award ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt en is een initiatief van NOC*NSFKenniscentrum Sport & BewegenMulier Instituut en RVO. De prijs is bedoeld om sportverenigingen die goed op weg zijn met het verduurzamen van hun accommodatie in de spotlight te zetten en om andere verenigingen te stimuleren ook aan de slag te gaan.

Meedoen

Je kunt je vereniging inschrijven tot en met 1 maart 2022. De drie genomineerden worden op 10 maart bekend gemaakt, tijdens de vakbeurs Sportaccommodaties. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Begeleiding en advies

Verduurzaming leidt tot kostenverlaging en besparingen en is daarom voor veel verenigingen aantrekkelijk. Lees hier meer over duurzaamheid. Het KNKV heeft een samenwerkingsverband met Sportstroom. Sportstroom kan korfbalverenigingen helpen en begeleiden bij het verduurzamen. Interesse? Je vindt hier meer informatie.

Ook is SportNL Groen, een onafhankelijke online tool, beschikbaar waar alle aspecten van verduurzaming samenkomen. Hier krijg je als vereniging gratis advies van energiecoaches over hoe je jouw sportaccommodatie kunt verduurzamen. Behalve duurzaamheidsadvies, krijg je ook informatie over landelijke en regionale subsidies en financieringsmogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Verzekeringseisen voor zonnepanelen
Accommodatie
Verzekeringseisen voor zonnepanelen

Overweegt je vereniging om te investeren in zonnepanelen? Vergeet dan niet om uit te zoeken welke eisen jouw verzekering hieraan stelt.

Lees meer
VIDEO: op naar het nieuwe seizoen
Accommodatie Competitie
VIDEO: op naar het nieuwe seizoen

In de video blikt Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie, vooruit op de competitie. Ook laat ckc Maassluis zien welke maatregelen het heeft getroffen om sporters en supporters zo goed mogelijk te kunnen ontvangen.

Lees meer
Licenties auteursrechten muziek en beeld
Accommodatie
Licenties auteursrechten muziek en beeld

Draaien jullie wel eens muziek of tonen jullie wel eens beelden op de tv? Dan heb je een licentie nodig. Tot 1 december kun je je met korting aanmelden en wijzigingen doorgeven.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd